Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
, kalıyor, nefeslerim, sevgisiz, sözcüklerim, yarım

Nefeslerim Yarım Kalıyor … Sözcüklerim Sevgisiz … !!!

Eski 04-26-2008   #1
gülgüzeli

Nefeslerim Yarım Kalıyor … Sözcüklerim Sevgisiz … !!!

Yorgunum … bitkinim … Ve mutsuz … ! Her gece ağlıyorum artık , bize … ! Hep aynı sonu yaşamak zorunda mıydık biz ? Hep güzel ve umutlu başlayıp ,,, sonra karaya vurmak zorunda mıydık ?

Sen , neden sahiplenemedin beni bir türlü ? Ve ben , neden hep huzursuz oldum her kurduğum cümlede ?
Şimdi … sensiz ,,,

NeFesLeriM YaRıM kaLıyoR … SözCükLeriM SevgiSiz …
Tanıdık bir bitişti oysa Yine en umutlu bendim , ve yine pes eden sen !!! Peki hala niye yazıyorum ki ben … ? Neden içimde hala bitmedi seninle ilgili cümlelerim ! ? Bitse , ve ben tükenmekten vazgeçsem …

Yine aynı senaryo ,,, hep aynı başlangıç ve bitiş Tüm replikler aynı Sonuç ; ne sevmekten vazgeçebiliyoruzz … ne de bir arada olabiliyoruz
Bunu kendime niye yapıyorum sanki …
Yüreğim ,,, ne olurr vazgeç onun yüreğine dokunmaktan …
Def-ol sun tüm varlığıyla hayatımdan … Ellerinden , gözlerinden , teninden ayrı yaşamak için güç ver Allahımm bana ! Yanında huzur bulduğum ,,, ne olurr öldür bendeki senii ! Yık , parçala , darmadağın et !!!

Öyle yak ki canımı son kez , senden nefret edeyimmm … ! Ya da durrr !!! …
Bundan sonrasını söylemeye gücüm yok işte ,,, : (
Nasıl sevdim seni ben böyle , nasıl ? Bitti demeye cesaretim bile yok !
Peki , bitti mi gerçekten ? Biz bittik mi ?

Susuyorsun ,,, canımı daha çok yakıyorsunn ! Ne olur aç telefonu konuş İstersen bağır çağır haykır ama lütfen birşeyler söyle Ben suskunluğunu haketmedim , tüm yaşattıklarını da … !
Darmadağınım ,,, yalnızımm ,,, ağlıyorumm
sensizz …

Nefeslerim yarım ,,, sözcüklerim sevgisizz kalsa da dönmemeliyim bu defa … bir daha izin vermemeliyim bu pişmanlığa
bir daha izin vermemliyim canımı yakmana …
Peki , yapabilir miyim ?
Yapamam !!! : (

Sevdiğim ,
yüreği yüreğime değen sevdiğim …
Gözyaşlarıma sebep olan sevdiğim …
Canımı yakmalardan usanmayan sevdiğim …

Senden gitmeme izin verme , yok olmamıza izin verme … ! hadi , tut kolumdan … asıl yüreğime ! öyle sarıl ki bana , öyle kokla ki … tüm kırgınlıklar geride kalsın ! Nefeslerimiz yarım , sözcüklerimiz sevgisiz kalmasın …

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com