* Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi * |
04-26-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
* Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi *Seni Seviyorum kelimesi bu kadar basit bir cümle değil Sevdiğinden emin olduktan sonra söylenir Bu zamanlarda herkesin dilinde Daha bir iki mesajlaşmadan sonra ben seni çok sevdim Hayatımsın Herşeyimsin falan filan Bir kaç gün geçer Bir takım şeyler beraber yaşanır Sonra birden herşey bitiverir Hani nerde sevginiz? Sevmek bu kadar kolaymı? Veya sevdiğin insanı bırakmak bu kadar kolaymı? Sevgi hemen sönermi? Neydi bu yaşadığın? Sevgimi? Hoşlanmamı? Arzulamamı? Bunları neden ayırt edemedin? Neden sevmediğin halde yeminler ettin geleceğe dair? Neden kendini bana alıştırdın? Neden ben seni delice sevdim? Benim sevgim yalan değildi Yaşananları ben unutamam Sen unuttun ben unutamam *Benim sevgim bir iki günlük değildi* Bugunden yarına sevgi sönmez Eğer vazgeçebiliyorsan bu kadar kolay sevgin gerçek değildi Yalan söyledin demek Hesab ver Bana değil Yaradana Yalan söylediğin için hesab ver Benim döktüğüm gözyaşların hesabını ver Yüreğimin çektiği acının hesabını Herşey bittikten sonra bile acı çekiliyorsa, gözyaşı dökülüyorsa bu gerçek sevgidir Sen ise kendince doğru kararı verdiğini sanıp yüreğini ferrah tutmaya çalışıyorsun Acı çekmiyorsun benim gibi Dualar etmiyorsun Her baktığın yerde beni görmüyorsun benim seni gördüğüm gibi Her sessizlik ve karanlıkta ağlamıyorsun benim ağladığım gibi Herşey bitti dedin ama bitmedi *Benim sevgim bir iki günlük değildi* Biliyormusun? Bazen bu bir rüya diyorum Bu bir tiyatro sahnesi ve birazdan son bulacak diyorum Yine herşey eskisi gibi olacak diye bekliyorum Yüreğimin atışları hızlanıyor Bu son olamaz diyorum Bitmedi diyorum Devam edecek, çünkü sevginin gerçek olduğuna dair yeminler ediyordun Gelmedin ama Sonsuza dek düşünmüştüm oysa Bitemez bir sevgi böyle kolay kolay diyordum Ama sen bitirdin Ben bitiremedim *Benim sevgim bir iki günlük değildi* ama biliyormusun!!!! Benim döktüğüm Gözyaşların aynını dökmeni o kadar çok istiyorumki Yüreğimin şu an çektiği acıyı çekmeni o kadar çok istiyorumki ÇÜNKÜ *Benim sevgim bir iki günlük değildi* alıntı
04-26-2008 | #2 |
gulhan
|
Cevap : * Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi *tek kelımeyle süper işte günümüz sevdaları böyle yalan yanı emegıne sağlık
04-26-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : * Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi *Okuyan gözlerinize sağlık |
|