Çok Şey Mi İstiyorum Senden Acaba? |
04-26-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Çok Şey Mi İstiyorum Senden Acaba?Seni gördüğüm zaman meleğim, O iki kara gözün ağlıyordu ve… O gözlerin bana diyorlardı ki Bir daha beni göremeyeceksin Yüreğim, canım, gözlerim kanlarla doldu… Bahalar gelip geçti meleğim halen gelmedin Gözlerim yollarını gözlemekte yüreğim sana ağlamakta Gel artık be kara gözlüm gel artık Bu gözlerim yeterince ağladı, ağladı Keşke son bir kez daha görebilsem seni Sarabilsem kollarımla Gözlerimle gözlerine bakabilsem Okşayabilsem o siyah saçlarını Çok şey mi istiyorum senden acaba? Ben değil seni bu kadar isteyen Ben değil seni bu kadar düşünen Ben beni teselli edebiliyorum …ama yüreğimi bir türlü teselli edemedim… Sen yarınları yaşarken ben halen dünlerdeyim… Sen yeni hayata başlarken ben halen yaşanmış hayatlardayım Sen beni unutmuş silmişken seni bende yaşatıyorum …ama gerek yok artık gözyaşlarına Gerek yok bekleyişlere… … Çünkü gittiğin gün bitmiştir yaşanılan ne varsa bizde Dönsende değişen bir şey olmayacaktır Kararmış artık bu aşk Körermiş artık bu sevda Yalan, dolanla karışık artık Elveda karagözlüm elveda Bitmemiş türküm ßenim ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ alıntı