Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Kapalı Konu

Konu Araçları
cehape, ettim, için, iktidarı, kapatmaya, niyet, pak, partiyi

Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

Eski 04-21-2008   #1
VANDETTA

Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

youtubecom/watch?v=OmSORaYDQpE" title="View this video at YouTube in a new window or tab" target="_blank">YouTube Video
youtubecom/watch?v=OmSORaYDQpE"> youtubecom/watch?v=OmSORaYDQpE" /> ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Siz satılan çarşafın farkındamısınız?!:wallbash::wallbash::wallb ash:

Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

Eski 04-22-2008   #2
JOKER

ya yine yorum yapacam konu kilitlenecek aklın sıra dalga geçmişsin :D

zaten bu ülkedeki yargı sisteminin hepsi dinsiz nasıl akp ye dava açarlar demii böle bişi nasıl olabilir cık cık dokunulmaz parti sen nasıl dava açarsın avrupa birliği bile kapatma davasına karşıysa demekki bu dava kesinlikle çok yerinde bir davadır çünkü tarihin hiç bir zamanında avrupa kendi çıkarı olmayan bir şeyi savunmadı avrupa destekliyor amerika destekliyor adamlar iç işlerimize müdale ediyor kurtuluş savaşı önceside böyleydi yönetim tamamen avrupalı devletlerin elindeydi ama artık çağ değişti savaşlar masa başında yapılıyor pazarlıklar çok uluslu şirketlere peşkeşler masa başlarında yapılıyor

sen takmışsın bir muhalefet partisine çarşafa aynı yerde dönüyon oynanan büyük oyunlardan haberin yok AB nin hükümeti desteklemesi ne demek sen iyi tavizler veriyon senle devam edelim açıkca söylüyoo da ne desin

sende bir yere takılıp resmin büyüğünü görememe hastalığı var hoca

inşallah bir gün görürsün

Why so serious?

JOKER

Eski 04-22-2008   #3
VANDETTA

Arkadaşım,AKP'nin bazı icraatlerini onaylamadığımı birçok yerde olduğu gibi buradada belirtmiştim,olayı başka yerlere çekip
'çıkmaz'ınızdan kurtulma çabaları içerisine girmeyin
Bu ülkede CEHAPE seçim otobüslerinde başörtülü byan resimleriyle oy bezirganlığı yapar,sonrasında başörtüsünü TC'nin temel ilkelerine karşı bir tehdit görür,ve bazı saf arkadaşlarımızda bunu destekler
Biraz geriye dönüp tarihinizi okusanız,neye karşı olduğunuzu anlarsınız,size bir çok kez yazdım anlamadınız,sizin için olayı görselleştirelim de belki anlarsınız,gerçi resimlerin boya kalemleriyle boyanacak bir tarafı yok ama,belki yinede hoşunuza gider;

Kurtuluş savaşı sırasında cepheye mermi imalat eden eli öpülesice bahtiyar analarımız,bu resim size bir şey ifade etmiyecek biliyorum,ama yinede şu soruyu sorayım;

_Bugün bu annelerimiz gelse ve en doğal hakları olan eğitimi haklarını almak istese bunu alamayacaklar,hemde hiçbir hukuki dayanağı olmadan,vatanın kurtuluşunda emeği olanlar kedni vatanlarında hükümsüz,bu durum sizi rahatsız etmiyor mu?

Arkadaşım her iki seçimdede AKP'ye oy vermedim,ama gelecek seçimlerde oyum AKP'nin neden mi?
-Çünkü halk hiç bu kadar siyasi kararından dolayı embesil yerine konup hiçe sayılmadıSırf bu diktatörlere inat

Eski 04-22-2008   #4
JOKER

arkadaşım öncelikle ben hiçbir parti adı kullanmıyorum ve savunmuyorum açıkcası şuanda oy vermeye değer bir partide olduğunu düşünmüyorum

ben olaylara global küresel ölçekte bakıyom sen hala çarşaftasın yok şu parti şunu yapmış küçük çıkarlar bunlar kimseye bişi kazandırmaz hala aynı yere takılıp dönüyonn yani türban serbest olsa herşey güllük gülistanlık olacak demii bütün sorunlar bitecek işsizlik bitecek ekonomi düzelecek avrupaya amerikaya taviz verilmicek gizli anlaşmalar yapılmıcak ülke bölünmeye çalışılmıyacak amerikan üsleri kapanacak :D

bir yere takılmış dönüyon başörtüsü türkiye gerçeğidir isteyende takar kimse sokakta başörtülü birine neden takıyon demiyoo ama bu devlet kurulurken koyulan kurallar var herkesin uyması gereken türkiye cumhuriyeti din devleti değil cumhuriyetle yönetiliyoo kamu alanlarında yasak bu kadar basit devamlı aynı şeyleri söylemekten sıkıldım artık yeniliklere reformlara çok açık biriyim ama cumhuriyetin temel ilkelerine dokunamazsın o zaman rejim değişir, ha zaten onu istiyorum diyorsan ki öle görüküyo ona bişi diyemem oda senin görüşün

ama şuanki iktidar değilde dini siyasete alet etmeyen bir iktidar başörtüsünü serbest bıraksaydı bu kadar tepki almazdı emin ol

türkiye tarihinde görmediği özelleştirmeyi iktidar sayesinde gördü sata sata bişide kalmadı eee dış borç 400 milyar dolar işsizlik rekor seviyede

ab ve abd iktidarı destekliyor abd türkide cumhuriyet istemiyor zaten ılımlı islam istiyor
ingiltere himayesindeki vahdettin gibi resmen aktörler aynı tarih tekerrür ediyoo

böle şeyleri görünce insan üzülüyor tabiki en çok üzende ülkemin insanlarının böyle siyaset malzemesi yapılan suni gündemlerle oyalanıp resmin tamamını görmemeleri yaklaşan tehlikeleri farketmemeleri yazık

inşallah daha iyi günler olur ülkemde

Eski 04-22-2008   #5
VANDETTA

Yukarıda çarşaftan kasıt,incir çekirdeğini doldurmayacak nedenlerle koparılan furyaya dikkat çekmektir azizim

Bu ülke ampulde Allah yazısı arayan zihniyetide gördü şu andaki uzantılarınıda

Diyorlar ki,AKP şöyle sattı böyle sattı,mademki bu kadar eminsin kapatma davasını bu nedenlere dayandırarak aç,açki haklı olduğuna kanaat getireyim,olayı insanların dini inanışlarına kadar indirgiyerek gülünç duruma düşme,halkın adalete olan güvenini sarsma

Bop yolunda devam edenler,devam edenler diyorum buraya dikkat et,70'li yıllardan günümüze kadar olanlar sadece AKP zamanında gerçekleşmedi,buna rağmen adamların derdi vatan değil,din,insanların dinine olan bağlılıkları,çünkü biliyorlarki Osmanlı 500 yıl dünyaya dinine olan bağlılığıyla ferman okudu,sizin korkunuz bundan yoksa vatan elden gidiyor kimsenin umurunda değil,vatan satmayı AKP'yle sınırlı tutanlar vatanı hiçe sayanlardır
AKP ile sınırlı tutmuyorsanız o halde aynı davayı para üzerinden Atatürk resmini kaldıran CHP'ye,zamanın partisi DSP'yede açınki samimeyetiniz şekillensin

Sürekli aynı nakarat,'TC din devleti olmayacaktır'yav kendiniz soruyor kendiniz cevaplandırıyorsunuz,din devletine giden bir icraati buraya yazarmısın arkadaşım!

Eski 04-24-2008   #6
JOKER

:D sana sadece gülüyorum arkadaşım ben yine hiçbir parti ismi vermicem ama sen iktidar avukatlığına soyunmuşsun bir kere

o halde aynı davayı para üzerinden Atatürk resmini kaldıran CHP'ye,zamanın partisi DSP'yede açınki samimeyetiniz şekillensin

başbakanın sözlerini almış bana söylüyorsun komedi yaa :D

yazımı iyi okusan ben sadece şuanki iktidarı eleştirmiyorum ve oy verilecek partide olmadığını düşündüğümü belirtiyorum bunun yanında vatan hayini ülke satan iktidarlardan bahsediyorsak bırak 70 leri 55 lere in çok daha eskilere daha öncede belirtiğim gibi vahdettine kadar gider ki daha eskileri var ben osmanlı gibi yönetilmekten neden korkim ama son zamanları gibi değil osmanlı çok düzenli bir imparatorluktu ve çok şanlı bir geçmişe sahiptir osmanlıyla herzaman övünürüm peki osmanlı neden dağılmıştır yıkılmıştır tabiki siyasi ve ekonomik bir çok sebeple birlikte , bilim ve eğitimden geri kalmıştır neden çünkü medreselerde din eğitimi ağırlıktadır kadı ların kararları kesindir tartışılmaz yani dini çağına göre yorumlayamamıştır o günah bu cayiz değil bu yasak dersen nasıl gelişip avrupa devletleriyle yarışacaksın osmanlı işgal altındayken şeyhülislamların ingiltere mandasını savunan fetvalarınıda biliriz biz rahat ol hoca tarih bilgim gerçekten çok iyidir Atatürk olmasaydı ne olacaktı peki şimdiki iktidar bir atatürk düşmanlığıdır pompalıyor altdan altdan acaba atatürk olmasa kendi ne olacaktı yada olacakmıydı bu kadar nankör olunmaz bir türk tarihini iyi bilmeli tekke ve zaviyecilerin kurtuluş savaşında halkı askere gitmesi yönünde öğütlediklerinide biliriz ama savaştada bayram namazını kılıp hep beraber ölüme gidenleride biliriz
önce vatan olmazsa dini ne yapacan nerde yaşayacan dinini

Sürekli aynı nakarat,'TC din devleti olmayacaktır'yav kendiniz soruyor kendiniz cevaplandırıyorsunuz,din devletine giden bir icraati buraya yazarmısın arkadaşım!

demişsin arkadaşım türbanı üniversitelerde serbest bırakmaya çalışması, 60 bin imam hatipli atandı benim öğretmen arkladaşlarım bekliyo hala, köşke ilk defa türban girdi millet vekilinin biri kamudada serbest olsun dedi azından kaçırdı :D, yakında atatürk resimleri meclisten kaldırılacak ab ye uyum ,

ben dindar iktidarım maskesi altında ülkenin satılması hoşuma gitmiyor sen diceksin hangi hükümet satmadı dediğim gibi ben o yada bu partiyi savunmuyorum savunuyormuşum gibi ad vererek yorum yapma ben ad vermiyorum çünkü

ben ATATÜRK gençiyim cemaat evlerinde kötülenen ama o olmasaydı hiçbirimizin olamayacağı bizi bağnaz yobaz düşüncelerden emperyalist ülkelerden kurtaran GAZİ MUSTAFA KEMAL GENCİYİM ve çağdaş uygar ve laik bir ülke istiyorum hangi iktidar olursa olsun suni gündemler yaratarak bu ülkenin pazarlanmasını istemiyorum benim derdim bu arkadaşım

senin dersin başka oda senin görüşün

Eski 04-24-2008   #7
VANDETTA

Alıntı:
Obstinate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

demişsin arkadaşım türbanı üniversitelerde serbest bırakmaya çalışması, 60 bin imam hatipli atandı

Hee yani başörtüsü TC temeline yerleştirilmiş bir dnamittir öyle mi?

Ne hazindirki bu ülkede başörtülü bir vatandaşın verdiği vergi ile okul yapılır,köprü yapılır,savunma ve saldırı amaçlı silah alınır,yetmez,başörtülü analarımız ciğerleri evletalrını vatan uğruna şehit verir sonrada şehitleri anma gecesine başörtüsünden dolayı alınmaz,buda yetmez başötüsünden dolayı tehdit olarak algılanır,engizisyon mahkemelerini aratmayacak hukuksuz bir kararla en doğal hakları olan 'eğitim'sisteminden yararlanamazlar yaşasın taşdevri yolunda yasakçı zihniyet,zihniyet demişken,siz burda ampulde ALLAH yazısı arayan karanlık zihniyeti savunurken(hemde ALLAH sanki korkunç bir şeymiş gibi haşa)ben TC sınırları içerisinde yaşayan herbireyin 'özgürlük hakkını savunuyorum,durum bu iken imam hatip mezunlarınıda vatan haini gibi lanse edip din devletine giden yolda bir süreç olarak görmeniz abes olmuşAtaması yapılmayan arkadaşlarınız iyiki atanmamış demiyorum sadece harvırt üniversitesindemi eğitim aldı sorusunu sorma gereksinimi duyuyorum,imam hatipliden daha üstün ne eğitim aldılarki imam hatiplilerin önünde yer alsınlar

Gönül isterdili yeterli kadro olsada hem sizin arkadaşlarınız hemde imam hatipliler iş başı yapabilseler

60bin imam hatipli sayısını yeteri kadar abartamamışsınız azizim o 1 milyar falandı uyarayım dedim!!!

Eski 04-25-2008   #8
JOKER

:D valla hoca sende artık zevk vermiyon taa en başta dediğim gibi bir yerde dönüyon daire çiziyon ama hep aynı yersesin malesef

sana o kadar açıklama yaptım sen gitmişin yine başörtüsünde odaklanmışın valla sıkıldım aynı şeyleri söylemekten

şehitleri anma gecesine başörtüsünden dolayı alınmaz,

tamamen yalan gerçek dışı bir cümle şehit anaları başörtülü diye alınmazmış sadece çuval karaçarşaf ve şimge türban takanlar alınmaz başını normal boyun altından bağlayan herkes alınır bizzat şahidim

imam hatiplilere gelince bu okullar adı üzerinde imam ve hatip yetiştirir amacı budur bunun dışına çıkarsan amacından sapar imam hatipli mühendis olmaz doktor olmaz öğretmen olacaksa din öğretmeni olur ama valla şuan yapmadıkları meslek kalmadı memleketin zaten en çok din hocasına ihtiyacı var diğerleri olmasada olur demi

şimdi gelelim özgürlüklere madem çok özgürsün bu ülkede aleviler var hristiyanlar var museviler var kürtler lazlar çerkezler var hepsi türkiye cumhuriyeti vatandaşı

benim nufus cüzdanıma bana sormadan islam yazıyorlar nerde özgürlük
din dersleri zorunlu nerde özgürlük
DTP ye de kapatma davası açtılar nerde özgürlük
alevi köyüne imam atanıyo nerde özgürlük
aleviler dışlanıyor yok sayılıyor nerde özgürlük

bunlarda sorun yok demii madem bu kadar özgürlükçü birisin bunlarıda savunman lazım

ama AB VE ABD nin desteklediği iktidara dava açıldı aman allahım nasıl olur dokunulmaz partiye dokundun bazılarının tekerine çomak soktun

bağımsız türk yargısı avrupadan abd den mi alacak emirleri kimi kapatacağını , sana göre uyar tabii diktatörlük maskesi altında avrupa ve amerika emirlerinin uydulanmasını savunuyon çünkü

bana karşı yorum yazacaksan arkadaşım aynı nakaratı çalmazsan sevinirim sıkıldım çünkü

bildiğin başka bişi varsa paylaş bizde bilelim oke

Eski 04-25-2008   #9
VANDETTA

:D valla hoca sende artık zevk vermiyon taa en başta dediğim gibi bir yerde dönüyon daire çiziyon ama hep aynı yersesin malesef

Anlama yetin bu kadar arkadaşım napalım,birşeyi on defa söylemek gerekiyor

sana o kadar açıklama yaptım sen gitmişin yine başörtüsünde odaklanmışın valla sıkıldım aynı şeyleri söylemekten

Dinin gerekliliğini sizin gibi neye karşı olduğunu bilmeyen zevat,TC karşıtı bir eylem gibi görüyorsa burası sıkılacak değil düşünülecek bir noktadır,ben burda AKP'yi savunmadığımı daha öncede belirttim,benim için önemli olan antilaik kesimin dine olan tahammülsüzlüğü

tamamen yalan gerçek dışı bir cümle şehit anaları başörtülü diye alınmazmış sadece çuval karaçarşaf ve şimge türban takanlar alınmaz başını normal boyun altından bağlayan herkes alınır bizzat şahidim

Söyleyinde başını çene altından bağladıktan sonra amuda kalkıp girsinler içeri daha egzantrik olur,bunu bağladıktan sonra ha başının üstünden ha çene altından bağlamışsın ne farkeder,dayatma olduktan sonra adama derlerki;bu ne perhiz bune lahana turşusu

imam hatiplilere gelince bu okullar adı üzerinde imam ve hatip yetiştirir amacı budur bunun dışına çıkarsan amacından sapar imam hatipli mühendis olmaz doktor olmaz öğretmen olacaksa din öğretmeni olur ama valla şuan yapmadıkları meslek kalmadı memleketin zaten en çok din hocasına ihtiyacı var diğerleri olmasada olur demi

Ne alakaya maydonozdur bu şimdi,imam hatipli normal liselilerle aynı dersi alıyor,fazladan arapça ve Kuran-ı Kerim dersi olıyorlar,üniveristedeki puan adaletsizliği olmasa mimarda olurlar teknisyende

şimdi gelelim özgürlüklere madem çok özgürsün bu ülkede aleviler var hristiyanlar var museviler var kürtler lazlar çerkezler var hepsi türkiye cumhuriyeti vatandaşı

benim nufus cüzdanıma bana sormadan islam yazıyorlar nerde özgürlük

Müslümanlık kimliğinizden bu kadar rahatsızsanız,bundan rahata ermeniz bi mahkeme kararına bakar,gidin oraya atesitmi yahudimi ne yazdırmak istiyorsanız yazdırın sizi engelleyen mi var azizim

din dersleri zorunlu nerde özgürlük

Tabi dinini bilen bir toplum olmaktansa dinsiz yetişmek daha evla,oda sizin takdiriniz kimse karışamaz

DTP ye de kapatma davası açtılar nerde özgürlük

DTP vatana ihanet suçu işlemiş bir kuruluşla bağlantı içerisindedir,suçun sabit olduğu yerde ceza uygulanır,bunun özgürlükle ne alakası var,bildiğinizden değil laf olsun diye bu saçma örneği veriyorsunuz

alevi köyüne imam atanıyo nerde özgürlük
aleviler dışlanıyor yok sayılıyor nerde özgürlük

Alevileri dışlayan kimdir?

bunlarda sorun yok demii madem bu kadar özgürlükçü birisin bunlarıda savunman lazım

ama AB VE ABD nin desteklediği iktidara dava açıldı aman allahım nasıl olur dokunulmaz partiye dokundun bazılarının tekerine çomak soktun

Arkadaşım AKP'nin kapatılmak istenme nedeni traji komik,yolsuzluktan kapatma davası açılsın onaylayalım,görevi suistimalden açılsın onaylayalım,ama benim dini inanışımdan dolayı bu davayı açarsanız savunduğum AKP değil kapatma gerekçesi olarak öne sürdüğünüz dini inanış olur

bağımsız türk yargısı avrupadan abd den mi alacak emirleri kimi kapatacağını , sana göre uyar tabii diktatörlük maskesi altında avrupa ve amerika emirlerinin uydulanmasını savunuyon çünkü

İsrail güdümündeki Amerika istediği zamanda istediğini yapar,Amerika gerçekten AKP'nin kapatılmasını istemeseydi bunu engelelrdi,Eşref Bitlis Muaveniyet olaylarını gerçekleştirenlerin gücü bunada yeterAnlayana

bana karşı yorum yazacaksan arkadaşım aynı nakaratı çalmazsan sevinirim sıkıldım çünkü

bildiğin başka bişi varsa paylaş bizde

Bu kaçış yolumudur yoksa alıntımıdır

Eski 04-25-2008   #10
[KAPLAN]

Elimden geldiğince yorumlarınızı takip etmeye çalışıyorum ve gördüğüm kadarıyla, ki sizin de farkettiğiniz gibi konu çözüm odaklı olmaktan giderek uzaklaşıyor Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim, nitekim dışardan konuyu gözlemleyen birçok kişi bu yorumlara bakarak kısmen bir fikir edinebilir

Eğer konuya faydalı olacağını düşündüğünüz yorumlarınızın olduğunu düşünüyorsanız, çekinmeden özel mesaj yoluyla konunun açılmasını talep edebilirsiniz

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com