Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, kötü, mahlukatlar

Kötü Mahlukatlar Gerçek +18

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kötü Mahlukatlar Gerçek +18

Merhababu Yazimi Okumanizi Tavsİye Ederİmbenİm BaŞimdan geçenler Bİr Evde BaŞladigÜlmeyİn Sakin Ve Buna Şahİt Olan Çok İnsan Varanlatiyorum Annemler Yenİ Bİr Eve TaŞinmiŞtiben De O Zaman 18 YaŞindaydim Namaz Kilardim Lakİn İradem Zayifti

BaŞlarda Normal Bİr YaŞanti SÜrÜyoduktakİ O AkŞama Dek Yatakta Uyuyodum O Sirada KorÜdorda Ayak Seslerİ Duymaya BaŞladimbİrŞeyİn Yanima Dogru Geldİgİnİ Anladimhemen Aklimdan GeÇen KÖtÜ DÜŞÜncelerİ Atmaya ÇaliŞiyodumbİrden Ses Yatagimin ÖnÜnde Kesİldİarkamda Oldugunu AnlamiŞtimÖnÜme DÖndÜgÜmde Havada Duran Sİmsİyah Top Şeklİnde Varligin(karabasan) İÇİme Gİrdİ Ellerİm Ayaklarim O Anda Tİtremeye BeŞladi Nefes Alamadim Donup KalmiŞtimbu Olay 15 Sanİye SÜrdÜ Sonra Kendİme Geldİm Derİn Bİr Nefes Aldim

Evdekİlere Bu Olayi Yansitmak İstemedİm ÇÜnkİ Kİmsenİn Korkmasini İstemİyodumsonrakİ Gecelerde RÜyalarim Hep Kabuslarla GeÇmeye BaŞladibİr Gece Ellerİmİn Ve Ayaklarimin Tutuldugunu Ve Bİr Taraftan Bogazimin Sikildigini Hİssettİmve Bu Olayalar Her AkŞam BaŞima Gelİyodu
Bİr Gecede Çok GÜzel Bİr RÜya GÖrdÜm Camİde Namaz Kiliyodum Ve GÖye YÜkselİyodumo Anda İkİ KİŞİ Benİ Yakalayarak Kib
Lemİ DegİŞtİrmeye ÇaliŞiyoduuyandigimda Gene Her Bİr Tarafim Tutuldugunu Ve HİÇ Bİr Yere Kipirdayamiyordumbogazimi Sikiyodular SaÇimi Çekİyodular Ve Bİrbİrlerİne İsİmlerİ İle Hİtap Edİyodulartabİ Sonradan Cİn Olduklarini AnlamiŞtimonlara Neden Bana BÖyle Yapiyosunuz Dedİm Onlarda Alay Gecer Gİbİ Yanindakİ Cİne Neden BÖyle Yapiyosun Buna Deyİp GÜlmeye BaŞladi
HergeÇen GÜn Olaylar Daha Da SiklaŞti Ve Artik GÜndÜzdede Yanima Gelmeye BaŞlamiŞlardien Sonunda Aİleme Bu Konuyu AÇmak Zorunda KalmiŞtimÇok YaŞli Bİr Hocaya Gİttİkbana Hoca GÜÇlÜ Olmami Gereyİnden Fazla BİrŞeyİ DÜŞÜnmememİ Ve Yatmadan Dua Okumami İstedİonlar İnsanlara BulaŞmadan BİrŞeyİ Bahane Ederek Musallat Oldugunu SÖyledİ
GerÇektende Dogruydu İradem Zayifti Ve Aklima Memlekettekİ ArkadaŞlarimi Gereyİmden Fazla DÜŞÜnÜyodumve AkŞamlari Dua Okumayi Unutuyodumhocanin Dedİgİnİ Yaptim Ve Eskİsİ Gİbİ Musallat OlamiyodularakŞamlari Dua Okuyunca Kesİnlİkle Yanima YaklaŞamiyodularsadece Yanimdan Hizli Şekİlde GeÇİyodular
GÜn GeÇtİkÇe İradem GÜÇlenİyodubİr GÜn Namaz Abdestİ Aldiktan Sonra Kulagima BİrŞeyler Fisildanmaya BaŞladibana Dekİ 'İnsanlarin Uzaylilar Tarafindan Yaratildigi HaŞa Allah In Olmadigini BoŞ Yere İnİndigimi SÖyledİ' Bende Dedİm Kİ Sen İnsanlarin ApaÇik DÜŞmani Oldugunu Benİ Yolumdan Saptiramayacagini SÖyledİmo KonuŞtugum KİŞİ İblİsİn Ta Kendİsİydİ

Ve O Evden TaŞindiktan Sonra O Evde YaŞiyan Eskİ Kİracilarda Doga ÜstÜ Şeyler YaŞamiŞlarÇikma Nedenlerİde Hep OndanmiŞ
Evet Şu Anda 24 YaŞindayimnamazimi Kiliyorum Ama Çok Kaza Yapiyorumama YaŞadigim Doga ÜstÜ Olaylarin Bana Bİr Yararida Olduartik Nerde Olurlarsa Olsunlar Onlari HİssedebİlİyorumgÖremİyorum Ama Nerde Durdulkarini FarkedİyorumŞİmdİde Hayatimdalar Ama Çok Nadİren Gelİyolar Sadece Uyurken Yanima Gelİp İzlİyolargeldİklerİnde Zaten GÖzlerİm Fal TaŞi Gİbİ AÇiliyouyandigimi GÖrÜnce KaÇiyolarŞİmdİ İradem Eskİsİnden Daha GÜÇlÜ

Neyse Sİze Tavsİye
1-adlarini Anmayin
2-gereyİnden Fazla BİrŞey DÜŞÜnmeyİn(Örnek Kiz ArkadaŞ Veya Erkek ArkadaŞ)
3-yatmadan Mutlaka Dua Okumadan Uyumayin
4-nefsİnİzİ Konrol Edİn
5-kesİnlİkle Onlardan Korkmayin Onlar Sİzden Korksun
6-allah In Varligini HİÇ Bİr Zaman Unutmayin
7-namazinizi Kilin

Neyse ArkadaŞlar Allah Dan BaŞka Korkulacak Aslinda HİÇbİr Şey Yok

Herkese Selamlar

Bye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com