Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başımdan, geçen, olay

Başımdan Geçen Bir Olay!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başımdan Geçen Bir Olay!

Merhaba arkadaşlar sizelere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum bu olayı tamamen kendim yaşadım kesinlikle alıntı felan değildir

başlıyorum

mevsimlerden kış,karlı bir gündüorta okulumu bitirdim ve hemen kuran kursuna başlamıştımkuran kursunda çok başarılıydım benden önce gelenleri bile başarımdan dolayı geçmiştimcumartesi ve pazar günleri ev izinleri vardı,ve cumartesi günü kuran kursundan çıktım evime doğru yol aldım elimde kuran-ı kerim vardı sokak arasına doğru girmeye başladım sol tarafıma baktığım zaman bir yaşlı adamın sağa sola arkaya ve sonrada öne doğru dönüp düştüğünü gördümve bunu görünce hemen kaldırmak için adama doğru ilerlemeye başladım sonra aniden durdum ve düşündüm "hadi adam öldüyse" benim üstüme kalırsa ben ne yapacam dedim,ama yardım etmesem vicdanım rahat etmeyecek insanlık dışı olacak dedim iki düşüncemin arasında kaldım,ve 1 dakika kadar düşündüm sonra karar verdim sol taraftan sağ taraftaki sokak arasından ilerlemeye başladım ilerledim ve tekrar sağ tarafıma baktığım zaman ne göreyim ? aynı adam aynı şekilde sağına ,soluna,sonra arkasına ,önüne döndü ve düştüçok şaşırdım ve korktum ve hemen kaçtım oradan sonra düşündüm ki bu ya şeytan yada cin'di insan kılığına girmişdi bana yaklaşamıyordu ve aklımdan hemen ayetel kursi'yi okumak geçti hemen okudum ve adamı ikinci kez gördüğüm sokağa gittim ve tekrar adamın düştüğü yere baktığım zaman adam yoktu(bu olay 2 dakika içinde oldu ve benden önce nasıl oradan kalktı ve gitti) bunu tam 6 yıl önce yaşamıştım bazılarını unuttum aklıma gelmiyor belki yanlış hatırladığım yerler olmuştur bunu hemen aileme anlattım ve cin yada şeytandır dediler,umarım anlatabilmişiimdir olayın üzerinden 6 yıl geçtiğinde bile hala bunu yazarken tüylerim diken diken oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com