![]() |
Kadının İntikamı:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadının İntikamı:)Adam gazete okurken bir ilan görmüş: "50 $a satılık Porsche" Adam gozlerine inanamamış "Ne bu yaaa şaka mı yapıyolar" demiş, satılık ilanındaki adrese gidip öğrenmek istemiş ![]() ![]() ![]() Evin kapısı çalmış, kapıyı bir kadın açmış ![]() Adam gazetedeki ilanı göstererek arabayı görmek istediğini söylemiş ![]() Kadın "Hay hay" demiş ![]() ![]() ![]() Adam bi bakmış resmen gıcır gıcır bir Porsche! "Ya insan nasıl böyle bir arabayı 50 dolara satar bir arızası mı var acaba?" diye düşünmüş ![]() Bir test sürüşü yapmak istemiş ![]() ![]() Adam test sürüşünü bitirmiş, araba tek kelimeyle mükemmel ![]() Sonunda dayanamamış kadına sormuş ![]() - Hanımefendi bu muhteşem arabayı 50 dolara satmak istediğinize emin misiniz? - Elbette eminim ![]() ![]() ![]() - Kusura bakmayın ama çok merak ettim ![]() ![]() - Kadın anlatayım demiş ![]() ![]() Kaçarken de bana bu notu bırakmış ![]() Adam notu kadından alıp okumaya başlamış; " Karıcığım biliyorum bana çok kızacaksın ama sonunda gerçek aşkı buldum ve onunla buradan gidiyoruz ![]() Hiç "Ben ne olacağım?" diye dırdır etme biliyorsun herşey senin üstüne ![]() Evi de eşyaları da almak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|