![]() |
Çiçeğin Suya Aşkı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiçeğin Suya AşkıGünün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar ![]() İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için ![]() Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur ![]() İlk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, "Sırf senin hatırın için ey su" diye ![]() ![]() ![]() Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır ![]() ![]() Günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "Su beni seviyor mu?" diye düşünmeye başlar ![]() Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçek, suya "Seni seviyorum der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya "Seni seviyorum ![]() ![]() Su da ona "Söyledim ya ben de seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki; "Seni ben, gerçekten seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece "Seni seviyorum" demek yetmemektedir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|