Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
okudukca, yazdım, yaşayınsensizlik mahşerin parmak uçları

Ben Yazdım, Siz Okudukca Yaşayın;&Quot;Sensizlik Mahşerin Parmak Uçları..&Quot;

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Yazdım, Siz Okudukca Yaşayın;&Quot;Sensizlik Mahşerin Parmak Uçları..&Quot;

Cehennem sokağının taşlı yolları;ruhumu kirleten insanların kanlı dokunuşları üzerimde geziniyor boynuma geçirilmiş ağırdan bir ip ve ölüme saniyeler kalayı 5 geçiyor
Belime uzanan deniz dalgasındaki sarı saçlarımda isyan,içimde kocaman bir dev: adına aşk deniyor,uzansam tutamıyorumtozlu ayaklarım yarıklar içinde ve bu hayat yolunda engellere takılmış; nerdeyse her yanı yırtık pantolonum yürüyorum sana, yürüyorum bende unuttuğun geçmişliğegözlerimin altı mosmorseninle savaşımdan kalan birkaç darp izikadınım ve bir o kadar asisözlerim mıh gibi kazınır aklına;ben her yerdeyimdeliyim, istesen de durduramazsın bu hayranlık uyandıran bedenigöz kapaklarım yarı kapalı, ateş düştü bebek sıcaklığındaki gözlerime
Bir erkek var içimdeter kokusu sinmiş tenimebenim ol dercesine çakmak bakışları düştümü üzerime arzular akardı göğüs aralığımdan göbeğimedokunsam kendimi kaybederdim buram buram toprak kokan bedeninehele sacları;tıpkı körpe karanlığın
Sessiz rüzgarları
bilmem kaçıncı günün falan saati; senin benden gidişinin yetmiş ikinci vuruşuzamanın tam ortasında yada en ucunda bir yerlerde nefes alışlarımın yaşam savaşı
Eyy! cehennem sokağının varoş çocukları ve kaldırımların vazgeçilmez çiçek kokulu yosmaları,acıları üzerine giyinip ısınan, bileklerinden kelepçe takılan fani dünyanın şizofren insanlarıben deli bir kadınım erkeğine tapıp her gün yeni aldatışlara kucak açan deli bir kadınher dakika bir başka ten vurur yüzüme bir başka nefes yıkar beni ve onların teriyle duş alırım işte bu sensizliğin en acı yüreklere inişiseni bir başkasında aramak ve erkeklerin masalarına meze olmak
şu azap yolunda bilesin ki, ben kimseyi sevmedim sevişimben kazanılması zor bir harbe girdimsensizlikle savaşmayı yaşam haline getirdimve, ruhum sana etimse seni bulduğumu sandığım bedenlere hediye aşkı aşmış dev olmuş bir kadının eteklerimi çekiştiren erkeklere, son sözü;ben sizi hiç sevmedim sadece onu yaşamayı seçtim

yzn:kaatilibore

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com