![]() |
İnce Kalpli Dondurmacı =) Güzel Bi Hikaye.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnce Kalpli Dondurmacı =) Güzel Bi Hikaye..İnce Kalpli Dondurmacı Arkadaşım Gayle dört yıldan bu yana kansere karşı yaşam mücadelesi veriyordu ![]() Diğer arkadaşlarımla birlikte onu ziyarete gittiğim bir gün çocukluk düşlerimizden söz ediyorduk ![]() ![]() “Ben, kumandalı, kırmızı bir oyuncak arabamın olmasını isterdim hep, ama doğum günümde ne istediğimi söylersem; dileğimin gerçekleşmeyeceği korkusuyla hiç kimseye söyleyememiştim bunu ![]() ![]() ![]() Gayle’i ziyaretimden bir kaç gün sonraydı ![]() ![]() Yanına da bir not iliştirilmişti: "Dondurmanızı alırken vereceğimiz kuponu doldurmayı unutmayın, belki de çekiliş sonunda bu kumandalı araba sizin olabilir ![]() Hemen Gayle’in sözleri geldi aklıma ![]() ![]() ![]() ![]() Dördüncü haftanın sonunda artık çekilişte kazanmaktan ümidimi yitirmiştim ![]() Dükkan sahibi ile konuşarak bana bu arabalardan bir tanesini satmalarını rica ettim ![]() Dükkan sahibi dört haftadır hergün dondurma alıp, kuponları doldurduktan sonra büyük bir heyecanla çekiliş sonuçlarına baktığımın gözünden kaçmadığını söyledi ![]() Ardından da gözlerimin içine bakarak: "Söyler misiniz, neden bu kadar çok istiyorsunuz bu arabayı ?" diye sordu ![]() Gözlerimden süzülen yaşlara aldırmadan ona arkadaşımdan söz ettim ![]() ![]() "İstediğiniz oyuncak arabayı verdiğiniz adrese göndereceğim" dedi ![]() Yazdığım çeki masanın üstüne bırakarak , büyük bir mutlulukla evime geldim ![]() Ertesi günü Gayle’i ziyarete gittiğimde gözleri ışı ışıldı ![]() "Bak" dedi ![]() Ertesi günü postacı bir zarf uzattı elime ![]() "Sevgili Bonnie, annem ve babam da kanserdi ve ikisinide, altı ay gibi kısa bir sürede kaybettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dondurma dükkanının sahibiydi mektubu yazan ![]() ![]() Bonita L ![]() |
![]() |
![]() |
|