|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
birgün, dönerhikaye, geri, iyilik, kesinlikle, yapılan |
![]() |
Yapılan İyilik Kesinlikle Birgün Geri Döner-Hikaye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yapılan İyilik Kesinlikle Birgün Geri Döner-HikayeSibel ağaca sarılmış hem söyleniyor hem ağlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Dikkat etsene canımı yakıyorsun ![]() Sibel şaşırdı ![]() ![]() -Allah Allah bu ses de nerden geliyor diye irkildi ![]() Vurduğu ağaçtı ![]() ![]() ![]() -Ne biçim kızsın ![]() ![]() Sibel iyice korkmuştu ![]() ![]() ![]() -Herhalde ben kafayı yiyiyorum diye düşündü ![]() -Kimsiniz diye kısık bir sesle birazda korkuyla sordu ![]() -Kim olacağım bir saattir durmadan bana vuruyorsun ![]() ![]() ![]() -Özür dilerim ![]() ![]() -Bizler de canlıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Söyle bakalım ![]() ![]() -Tam unutmuştum yine aklıma getirdiniz ![]() ![]() -Tamam hadi anlat rahatlarsın ![]() -Sizin canınınızı yaktığım için özür dilerim ![]() ![]() -Tamam hadi anlat seni dinliyorum ![]() -Ben hiç mutu olmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tamam ağlama ![]() ![]() -Ha ha ha siz mi ![]() ![]() ![]() -Bak canım bana yaslandığın yerin diğer yanında ufak bir kovuk göreceksin ![]() Oraya elini sok bir torba bulacaksın ![]() ![]() Sibel inanmadı ama ağacın dediğini yapmaya karar verdi ![]() -Buldum diye bağırdı ![]() ![]() -Birgün bir adam düşmanlarından kaçıyordu ![]() ![]() Sonra da adamlar tarafından tam senin durduğun yerde vuruldu ![]() İyice siniri bozulmuştu Sibel'in ![]() Ne burda mı hemen yerini değiştirdi ![]() Gülme sırası ağaca gelmişti ![]() -Sen de çok korkaksın ![]() ![]() ![]() ![]() -Ben o adamın paralarını ne yapacağım ![]() -Seni bir yere yolluyacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Evet çantam da var ![]() ![]() -Benim yolladığımı söylersen sana yardım eder ![]() Elma ağacının dediği adresi yazdı ![]() ![]() ![]() -Tamam bekliyeceğim ![]() Sibel görüşürüz dedi ![]() ![]() ![]() Çantasında altınlar ve adres vardı ![]() Kapıyı üvey annesi açtı ![]() ![]() -Nerelerdesin ![]() ![]() -Tamam anne üstümü değiştireyim hemen yaparım ![]() Aceleyle yatak odasına gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşin ilginç tarafı Üniversitenin de aynı şehir de olmasıydı ![]() Akşam yemeklerini yediler ![]() ![]() -Sibel bulaşıkları yıkamadan yatma ![]() ![]() -Tamam anne ![]() Babası da iyi geceler kızım deyip yatak odasının yolunu tuttu ![]() Babasıyla şimdiye kadar bir sorunu olmamıştı ![]() ![]() -Artık odama çıkabilirim ![]() Bavulunu çıkardı ![]() ![]() kurdu ![]() ![]() Sabahın ilk ışıkları odaya vuruyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir anda ben ne yapıyorum diye bir fikre kapıldı ![]() -Doğru mu yapıyorum acaba ![]() ![]() ![]() ![]() Elma ağacının yanına yürümeye başladı ![]() -Merhaba Elma ağacı ![]() ![]() ![]() ![]() -Güle güle Sibel ![]() ![]() Sibel otobüse bindi ![]() ![]() -Acaba gideceğim adam beni kabul edecek mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gar da adresi sordu ![]() -Sizi servsimizle yakın bir yerde indirelim ![]() -Çok teşekkürler ![]() Memnun olmuştu bu duruma ![]() ![]() ![]() Adrese yakın biryer de indirdiler Sibeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Buyur kızım kimsin ![]() -Efendim ben Osmaniye den geliyorum ![]() -Aaa ben de birzaman orada otururdum ![]() -Biliyorum efendim ![]() ![]() ![]() -Evettt ![]() -Beni elma ağacı yolladı ![]() ![]() -Tabii ederim ![]() ![]() -Hanife koş bak kim geldi ![]() İçerden hanımı koşarak merakla geldi ![]() -Bak bizim elma ağacı yollamış ![]() -Kızım ismin ne ![]() -Sibel efendim ![]() -Hadi kızım gir içeri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Memnuniyetle efendim ![]() -Hadi kızım yemek yiyiyorduk ![]() ![]() -Birşey diyemedi Sibel usulca yemeğe oturdu ![]() ![]() ![]() -Hanife bir yatak göster de biraz dinlensin Sibel kızımız ![]() Sibel gösterilen yere uzandı ![]() ![]() Uyandığında genç bir kız yüzüne bakıyordu ![]() ![]() ![]() -Elif sen ne arıyorsun burada ![]() ![]() Birden iki kardeş ağlıyarak sarıldılar ![]() Mehmet bey ve Hanife hanım şaşkınlık içersindeydiler ![]() ![]() ![]() -Artık Sibel de bizim kızımız ![]() -Bak Hanife iki kızımız oldu ![]() ![]() ![]() Sibelin hayatı değişmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşiyle vakit geçiriyor Hanife Ana dediği bayana ev işlerinde yardım ediyordu ![]() ![]() -En kısa zamanda elma ağacını görmeye gidelim diyordu Mehmet bey ![]() İyiliğin nereden geleceğini kimse bilemez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|