Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakmasın, gercektir, hikaye, istemeyen, üzülmek

Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasın

Eski 04-09-2008   #1
seyito
Icon47

Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasın

Bu kedicik geçen sene ben evde otururken annemlerin bağırtısı geldi koştum balkona üç dört tane çocuk kediyi hırpalıyolardı yapmayın etmeyin derken kendimi aşağıda buldum kedinin sol ayağı kötü incilmişti daha çok küçüktü dedim merdiven altında kendini toplasın sonra gider ogünde cebimde üç ytl var sigaramı alsam kediye ciğermi alsam dayanamadım kediye ciğer aldım sevaptır diyeGün geçtikçe kediye kanım iyice ısındı çok oynayan aynada kendini gördümü sinirlenen ve çok meraklı çok tatlı bir kediydi babamda hayvan sevmez ellem ettim kullem ettim kediyi eve aldım bizle yatıp bizle kalkar oldu tüm aile fertleri kedinin üstüne titrer oldular bir gün kedimiz kayboldu ara ara yok nereye gider küçücük kedi meğerse nasıl olmuşsa buzdolabının içine girmiş meraktan bulduk ondakika sonra babam bile aramıştı okadar sevmişti ikibuçuk ay bizimle yaşadıannem o resimde görünen çekyatı açmış içinden eşya çıkertıyordu bizim kedide yine merakından kafasını çekyattan içeri sokmuş bakıyor annem iteliyor o geliyor ben bi ara televizyona daldım ne olduysa o ara oldu kardeşim bağırdı birden anne yavaş diye sonrabir ooooooofffffff sesi çekyatı annem kapatırken kediyi görmüyor dilim söylemeye varmıyor ama boynu kırılıyo hepimiz şaşırmış bir halde kediye bakıyoruz annem ağlamaya başladı üzerine titriyor ama kedi kalkmıyor sanki evimizden birisini kaybetmiş gibi üzüldük ve onu hala unutamadık öldükten sonra bile sanki evdeymiş gibi ayaklarımızın altında dolaşıyor gibiydi bunu sizlerle paylaşmak istedim yanlışmı yaptım doğrumu yaptım onuda bilmiyorum:img-cray:

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasın

Eski 04-09-2008   #2
mesanihta

başınız sağolsun seyito ne diyeyim bizimile herşeyi paylaşabilirsin forumsinsi ailesiyiz ne de olsa

Eski 04-09-2008   #3
seyito

dostlar sağolsun tşkler zaman ayırdığın için:img-cray:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #4
fbligirl

başnz saolsn kardes:S kötü olms yaff
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #5
suskun

Çok üzüldüm Sevgili SeyitoBizimde bir kedimiz var şuanda nazlımız oda çok meraklı bir kedicik bende kanepelerin altını açınca hemen giriyor,kovalıyorum Allahtan da her seferinde görüyorum girerkenBizim nazlımız gardolaplar girmeye bayılıyorBirkaçkere evin içinde bulamadık gardolabın içine kıvrılmiş uyumuş biz bulamayınca

Gerçekten çok üzüldüm bir kedi sahibi olarak daha iyi anlıyorum seniBir Amelyat geçirdi başından hiç ayrılmadık,bir ara ümidimizi kesmiştik öldü zannetmiştik bu anı yaşadığımız için anlayabiliiyorumBaşınız sağolsunEminim büyük bir boşluğun içindesinizdir:(

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #6
jasmine

çok üzüldüm seyito ben kedileri çok severim Buna çok üzldüm söyleyince tüylerim diken diken oldu başınız sağolsunn:(

Eski 04-10-2008   #7
suskun

jasmin hatırlıyormuusn seninle bizim kanepenin altından birşey almak için açmıştık tam kapatacakken nazlı fırlamıştıda içerden nasıl korkmuştuk
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #8
punisher

resmi göremedim

bu arada üzüldük nihayetinde o da bir can sanada geçmiş olsun başından böyle bi hadise geçmiş belliki seni de üzmüş

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #9
jasmine

evet hemde çok :)) korkmuştukk ikimizde nazlıya hatta kızmıştık bir daha nazlıya kızmıyacam o allah korusun ölürse bende ölürümm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #10
suskun

Sen böyle düşünüyosan demekki ben ve su perisi:):):) :( ama o fırlayınca bi yandanda ani hareketle nasıl korkmuştuk gözümün önünden gitmiyor valla

bu arada resmi bende göremedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #11
meLankoLik_asaLet

üzüldüm başın sağolsun :(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #12
black_R-O-S-E

ayhh çok üzüldmm ya benimde bi kedim varronlar böyle bi anda evin neşesi oluveriyolarriyice bağlanıyosunuz farkında olmadanbaşınız saolsunn Allah kimseyee göstermesnn böyle bi üzüntüyü

Eski 04-10-2008   #13
seyito

sevgili arkadaşlarım
mesanihta
fbligirl
suskun
jasmine
punishes
esmer_yar
black_R_O_S_E
hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok sağolun:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com