Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kutu, yaşam

Bir Kutu Yaşam

Eski 04-07-2008   #1
gülgüzeli

Bir Kutu Yaşam

Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana,sade bir kurdeleyle süslenmişÇöz kurdeleyi ve kaldır
yavaşça kutunun kapağını
Kocaman bir fırça ve bin renk koydum kutuya,bir cennet resmi yapıp içine gir diye

Düşler serpiştirdim gizlice düş kurmayı unutma diyeBir tane de elma şekeri yerleştirdim,içindeki
çocugu hiç unutma diye

Güneşin batışını,billur suyun sesini,kırmızı gelinciklerin saflıgını,taze ekmeğin kokusunu ve bir
gülümsemenin sıcaklıgını da sığdırdım
Ruhlarımız aç kalmasın diye Kutuya biraz da sevecenlik koydum Güçlü ol diye

Kutuya biraz sevecenlik koydum, güçlü ol diye çünkü acımasız olan güçsüzdür
Beyaz bir güvercin uçup kondu kutuya,özgürlüğü sunmak için
Bir buket sevgi, bir yudum aşk ve yarım bir elma da koymadan edemedimPaylaşmayı anımsayalım diye

Sevdiklerimize onları sevdiğimizi söylemek için yarını beklemeyelimHemen şimdi bunu yapalım
Bağışlayıcılığı,özgüveni ve açık yürekliliği unutmadım, Ben'in dışına çıkıp Biz'e ulaşalım diye

son olarak ta bir kart iliştirdim kutuya Bak bu karta neler yazıyor; Bu kutunun kapağını her kaldırışında yaşamla ilgili yepyeni şeyler bulacaksınYaşamak için yarını bekleme, al yaşamı
kollarının arasına ve sımsıkı sarıl Yaşamdan yalnızca almak yerine,ona bir şeyler ver Kısacası
bütünüyle "İNSAN OL"
Unutma;
Yaşam dokuması henüz tamamlanmamış, olağanüstü güzellikte bir duvar halısıdır ve sana ait olan boşluğu yalnız sen doldurabilirsinKimseyi kırmamak ve üzmemek kaydıyla istediğin herşeyi dene Bİr gün sonsuzluğun bulutlarına oturdugunda; ne aklın kalsın ne de kırık bir yürekHayat geri getirilmeyecek nice acıları bizden götürdü

Hatırlayabildiklerimiz ise, sadece güzel anlarımız olmalı,yoksa bu dünya çekilmez olurAnılarımızın kıymetini bilelim ve anı bir öncekinden daha değerli kılmaya çalışalımBuarada yaşayabileceğimiz ve öğrenebileceğimiz
herşeyi öğrenmeye ve yaşamaya ömrümüz yetmeyebilirSanırım buna da gerek yok,çünkü elimizdeki değerler,zaman içerisinde bize yeni tebessümler sunacaktır

Bir bak dünyaya, görmeyi dene

Yaşamayı dene tüm kalbinle

Kapa gözlerini kırgınlıklara, mutsuzluklara

Yağmur tanelerindeki neşeyi hisset

Bİr çocugun masumiyetini yaşa
Hayallerin en güzelini kur ve yaşa

Gülümse hiç tanımadıgın birisine

Sevgini hissettir ona ve hisset sevgisini

Hadi hemen şimdi kaldır başını ve karşındakine

"SENİ SEVİYORUM" de ve gülümse!!!

Cevap : Bir Kutu Yaşam

Eski 04-12-2008   #2
VANDETTA

Seni Seviyorum demek ne kadar değerlidir bir insan için,lakin günümüzde insanlar masrafsız bir buseyi esirgiyorken birbirinden,bu istek biraz fazla,hayatı sevmiyorum,ama insanları seviyorum,şimdiye kadar kaç kişiye seni seviyorum dedim?24 yıllık hayatımda 5-6, daha fazla olduğunu kesinlikle sanmam,oysa karşımızdakine önce seni seviyorum diyip ardından bunu hal ve hareketlerimizle perçinlesek,bence dünya daha güzel ve yaşanmaya değer olacak,saolun güzel bir konuydu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-12-2008   #3
gülgüzeli

Vakit ayırıp okuduğun ve bizlerle düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com