Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:) |
04-07-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)seninle olmak istiyorum, benimle olurmusun ? Yerinde kölen, yerinde efendin oLmak istiyorum Hem efendim hem kölem olur musun? Kızdıgımda kapLan,sen kızdıgında süt dökmüs kedin oLmak istiyorum Hem kedim hem kaplanım oLur musun? Hüzünlüyken mahsun baban, heyecanlıyken ateşli aşığın oLmak istiyorum Hem aşıgım hem annem olur musun? Küçücük oğlun, gencecik kardeşin oLmak istiyorum Hem kardeşim hem kızım oLur musun? Üstünde gökyüzü, altında toprak oLmak istiyorum Hem toprağım hem göğüm oLur musun? Gözünde nur, içinde huzur oLmak istiyorum İç huzurum göz nurum olur musun? Sahibin, herşeyin, KOCAN oLmak istiyorum Sahibim, herşeyim, KARIM oLur musun? alıntı
04-07-2008 | #2 |
punisher
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)bu adam içgüveymi gidiyor sorması ayıp 25 25
04-07-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Vakit ayırdığın için teşekkürler fakat sebebini sora bilirmiyim neden öyle dedin? |
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:) |
04-07-2008 | #4 |
punisher
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Tüm ipleri hatunun eline vermişte ondan :) |
04-07-2008 | #5 |
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Hayır kesinlikle hayır hatta:) Öyle bişey yok yeri geldiğinde efendin olurum diyor,yeri geldiğin de kaplan olurum diyor ama lütfen dikkat edelim:) Bu kişi sadece nerde nasıl davrananacağını bilen ve en önemlisi sadece kendini düşünmeyen bencil olmayan bi beyfendi (bence) İlgin için tekrar teşekkürler |
04-07-2008 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)çoğunu evlenme teklifine benzektemedim ben25 Sadace bu olabilir Sahibin, herşeyin, KOCAN oLmak istiyorum Sahibim, herşeyim, KARIM oLur musun?
04-07-2008 | #7 |
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:):) Yorumun için teşekkürler |
06-04-2008 | #8 |
reyf
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)süper bişey paylaşım için teşekkürler
06-11-2008 | #9 |
perisu_1907
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)güsel bi yazı tşklerrrr |
06-22-2008 | #10 |
KRDNZ
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Ben beğenmedim bu evlenme teklifini açıkçası samimi bulmadım bence içinden geçtiği gibi samimi duygularını sölesin daha iyi Yinede emek harcamış bizimle paylaştığın için sağol gülgüzeli:) |
06-22-2008 | #11 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Kızdıgımda kapLan,sen kızdıgında süt dökmüs kedin oLmak istiyorum25gzldi tşklr
06-22-2008 | #12 |
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Ben teşekkür ederim canım |
06-22-2008 | #13 |
hayatyolu
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)beğenmedıımmm yaw bırı bana öle ewlenme teklifi yapsa kabuul etmmmemmmm