![]() |
Yurdum İnsanı:) |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Yurdum İnsanı:)![]() Otomobilin bagajına kapatılarak aşıya götürülen köpek, sıcaktan o kadar bunalmış ki, aracın arka farını kırarak nefes almaya çalışmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KÖPÜK KÖPÜK TURİZM Türkiye'ye gelen turistlerin hepsi farklı taleplerde bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirinden ilginç, envai çeşit davetiye gördük şimdiye kadar ancak böylesini biz ilk kez yayınlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EN SEMPATİK HORTUMCU Çeşme'deki bir kafe bar hızla sarhoş olmak isteyenlere yarım litrelik bira ve şaraplarını hortumla ikram ediyor![]() ![]() ![]() ![]() Su parklarında turistlerin canı sıkılmasın diye sabah akşam aktiviteler düzenleniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PİSA KULESİ DEĞİL KAMYON! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOLU DOLU BİR KOMPOZİSYON!
Fotoğrafımız Aksaray'dan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOTA DİKKAT! Evet, bu bir eş arama ilanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yurdum İnsanı:) |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Yurdum İnsanı:)TOZU DUMANA KATABİLİR, AÇILIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAREMDE İNTERNET! Denizli'de bir internet kafe, harem-selamlık uygulaması başlatarak bayanlara özel bölüm oluşturdu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Yurdum İnsanı:)![]() Erzurum'da market sahibi Abdullah İncesi, çevrede birçok işyerinin soyulması üzerine dükkanında yatıp kalkmaya başladı ![]() ![]() ![]() Olay Zonguldak Kilimli'de geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzunlar Köyü girişindeki "Hoş geldiniz" tabelası misafirlerine karışık sinyaller gönderiyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Yurdum İnsanı:)![]() Kars'ın Sarıkamış ilçesinde hayvan otlatan Murat Daşdemir adlı çoban, teknolojinin nimetlerinden faydalanıyor ![]() ![]() ![]() Rizeliler çıkmışlar Ayder Yaylası'na 'Dünyanın en uzun horon halkası' rekorunu kırmak için kenetlenmişler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Yurdum İnsanı:)![]() SUDA ÇİFTETELLİ Tatil yöreleri tatilcilere birbirinden ilginç eğlenceler sunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BUZU TEST ETTİ! Bu hafta, yurdum insanının soğukla imtihanı vardı! Edirne'de gölet buz tuttu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'ADIMIZ MARKA OLDU GARİ'
Şükriye Çelik, Bolu'nun Seben ilçesinde yaşayan girişimci ruhlu uyanık bir Türk kadını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() Cevap : Yurdum İnsanı:)![]() 'DERS ÇALIŞIYORUZ, SESSİZ OLUN!' Alanya'nın en işlek caddesinde oturmuş bikinileriyle bir şeyler okuyan turist kardeşlerimiz, yöre halkının epey ilgisini çekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİR TUVALET BİLE YOK! ANAVATAN Partisi geçtiğimiz günlerde İzmir'de ilginç bir eyleme imza attı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU ZEKAYA ŞAPKA ÇIKARIYORUZ! İşte zekanın parladığı anlardan biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TAVŞAN KANI ÇAYIMDAN VAZGEÇMEM! Mersin'e bağlı Akarca köylüleri hazırlamış pankartları, demlemiş çayları eylem başında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Yurdum İnsanı:)paylaşım için teşekkürler
![]() |