![]() |
Asar Şamil ve Rus Terzi - Kesinlikle Okunması Gereken Gerçek Bir Hikayeyi Anlatan Kit |
![]() |
![]() |
#1 |
gringoow
|
![]() Asar Şamil ve Rus Terzi - Kesinlikle Okunması Gereken Gerçek Bir Hikayeyi Anlatan KitAsar Şamil ve Rus Terzi ![]() Asar Şamil, vatan sevgisini, özgürlüğü sevgiyi hasreti ve güveni anlatıyor ![]() Asar şamil dostluğun büyüklüğünü, merhametin erişilmezliğini anlatıyor ![]() Asar Şamil adam gibi sevmeyi, sevilmeyi anlatıyor ![]() Sevgi ve sevmek& Ne güzel kelimeler ![]() Sevmek; Vatanını Sevmek; Eşini Sevmek; Ananı, babanı çocuklarını Sevmek; Dostlarını Sevmek; Yeri, göğü kuşları Sevmek; Bilmediklerini Sevmek; Sana ihtiyacı olanları Sevmek; Dünyayı& Sevgi ve Sevmek& Ne güzel kelimeler ![]() Asar Şamil, tek başına bir adamın neleri ne yokluklarla başardığını anlatıyor ![]() Büyük dostlukların güzel yüreklerin, sadakatin temizliğin, imanın ve inançların güzelliğini anlatıyor ![]() Asar Şamil, sabrın inanılmazlığını, çaresizliğin çıkmazlığını, acıların tümünü anlatıyor ![]() Asar Şamil, azmin ve başarma isteğinin büyüklüğünü anlatıyor ![]() Asar Şamil, yıllara meydan okuyan bitmeyen, tükenmeyen her gün, her dem artan kutsal aşkı anlatıyor ![]() Asar Şamil, seni, beni, teyzemi, anneannemi, komşularımı, memleketlimi anlatıyor; en çok ta dedemi anlatıyor& Asar Şamil ve Rus terzi ile gülecek, onlarla ağlayacaksınız ![]() Kitabı bitirdiğinizde; Özgür vatanlar için şehit düşen aslanlara, vatanları için gözlerini kırpmadan hasretliklere, yokluklara ve çaresizliklere gönül verenlere dua edeceksiniz ![]() Sümeyranın aşkına, Natalyanın gönlüne, en çok ta Dimitri Ziyanın imanına şaşıracaksınız ![]() Asar Şamil yaşanmış en büyük aşklardan birini anlatacak size& Tan ağardığında yüzüne baktığımda: Kır çiçekleri açmış zannederdim yatağımda ![]() Akşamları yatmadan ayın şavkı vurduğunda, Nilüferler serpilmiş sanırdım güzel suratına ![]() ![]() ![]() Yürüdüğünde kuğular süzülürdü odamda, Konuştuğunda bülbüller susardı penceremde, Beni sardığında ruhum çırpınırdı yüreğimde, Ne zaman baksam Cennet görürdüm gözlerinde ![]() Nazan Şara Şatana YAZAN: Nazan Şara Şatan ![]() Yayımcı Kuruluş: Truva Yayın Evi Yazar ve Görüşleri Özgürlüğün, aşkın, dostluğun ve inancın büyüklüğünü anlatan bu kitap, hepimizden bir parça taşıyor ![]() ![]() 'Elinizdeki kitabın yazarı, benim için, azim ve kararlılıkla başarıya ulaşmanın sembolü bir kadın ![]() ![]() ![]() - Av ![]() 'Atalarımızın sıradan yaşamları, bizim için maceraya dönüşüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tayfun Turanlıoğlu (MNG Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 'Nazan'ı anlatmak için benim de bir kitap yazmam gerekir ![]() 'Şatana, tarihi ve hayal gücünü, aşk ile harmanlayıp, bir sevgi macerasına dönüştürmüş ![]() ![]() ![]() ![]() - Rahman Altın (Opera Sanatçısı, Besteci) 'Bir İstanbul hanımefendisini anlatmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Erhan Yazıcıoğlu (Tiyatrocu) Asar Şamil, vatan sevgisini, özgürlüğü sevgiyi hasreti ve güveni anlatıyor ![]() ![]() ![]() Rusya'da yeni devrim yapılmıştır ve yeni yönetimin değişik halk grupları, özellikle de Türk-Müslüman olanlar üzerinde yoğun baskısı vardır ![]() ![]() Asar Şamil uzun boylu, iri yarı, kara kaşlı, kara gözlü yiğit bir pehlivandır
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|