Eskimiyor Gidişin |
04-02-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Eskimiyor GidişinSen sustuğunda, Çıldırıyor bu şehir Ve bana benziyor biraz Değişiyor havası Ters yönden esiyor tüm rüzgarlar Güneş bilemiyor nereden doğacağını Sen susunca oluyor bunlar Kaldırımlar bana dönüşüyor Onca kalabalığa rağmen, Yaşıyor yalnızlığını Boşalıyor bütün duraklar Sen şehre bırakıyorsun, Şehir de bana devrediyor ıssızlığını Hep birlikte gece oluyoruz Ve çok özlüyoruz hiç gelmeyen o sabahı Tüm ayrılıklar bir oldu da, Önünde dize gelmedi umutlar! Her biri inatla birikiyor vuslata Sen gittin, Bak! umutlar hala direniyor Söyle ne yapsın takvimler? Zaman'ın elinden bir şey gelmez ki, Kahrolası gidişin hiç eskimiyor! Okan Savcı
07-09-2008 | #2 |
pesimistt
|
Cevap : Eskimiyor GidişinmükemmeL bi şiir ya tşkLer abLacmm (:
07-12-2008 | #4 |
aybenmix
|
Cevap : Eskimiyor Gidişinguzell şiirmiş paylaşım için tşklerrr |
Cevap : Eskimiyor Gidişin |
07-15-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Eskimiyor GidişinOkuyan gözlerinize sağlık teşekkürler ilginiz için |
07-15-2008 | #7 |
cansel
|
Cevap : Eskimiyor Gidişinpaylaşımın için teşşekürler
07-16-2008 | #8 |
gülgüzeli
|
Cevap : Eskimiyor GidişinOkuyan gözlerinize sağlık ben teşekkür ederim vakit ayırdığınız için |
07-16-2008 | #9 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Eskimiyor Gidişinayy Allah'ım şiir spr ötesinde diebilirm yhaa )= tşklr ablacım
07-16-2008 | #10 |
hayatyolu
|
Cevap : Eskimiyor Gidişinçok hoşş tşler gulguzelii
07-16-2008 | #11 |
rock_alltime
|
Cevap : Eskimiyor GidişinSen susunca oluyor bunlar Kaldırımlar bana dönüşüyor Onca kalabalığa rağmen, Yaşıyor yalnızlığını Boşalıyor bütün duraklar Sen şehre bırakıyorsun, Şehir de bana devrediyor ıssızlığını Çook gzelTşkler:) |
07-18-2008 | #12 |
gülgüzeli
|
Cevap : Eskimiyor GidişinVakit ayırdığınız için ben teşekkür ederim arkadaşlar Yüreğinize sağlık |
|