Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kestaneli, pilav, tarifi, yapılışı

Kestaneli Pilav Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Pilav Tarifi Yapılışı



Kestaneli Pilav Tarifi - Kestaneli Pilav Nasıl Yapılır - Kestaneli Pilav Malzemeleri





MALZEMELER

1 su bardağı haşlanmış kestane
1 kase pişmiş kuşbaşı et
2 su bardağı pirinç
2 adet soyulup jülyen doğranmış havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı tereyağı
3 su bardağı kaynamış su
Kimyon, karabiber, tuz
Pirinçleri yıkayıp 15 dakika tuzlu suda bekletin Havuçları pilav tencerede sıvıyağ ile kavurun ve etleri ekleyip karıştırın Kestaneleri de ilave edip tekrar biraz daha kavurun Pirincin suyunu süzün ve tenceredeki malzemelerin üzerini kapatacak şekilde hiç karıştırmadan yayın Kimyon, tuz, karabiber, ve tereyağını ekleyin Son olarak 3 su bardağı suyu ekleyip önce yüksek sonra kısık ateşte pirinçler pişene kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.