Evde Tek Başına :d |
03-29-2008 | #1 |
|
Evde Tek Başına :devet arkadşlar evde tek başınıza olsanız ve o anda elektrikler kesilse ne yaparsınız? heryer tamammen karanlık ve hiçbişey bir mum dahi bulamıyorsnuz garipdendde sesler gelmeye başladı ne oolcak şimdi? |
Cevap : Evde Tek Başına :d |
03-29-2008 | #2 |
merve16
|
Cevap : Evde Tek Başına :dne biliyim ya korkardım herhalde ama korkunun ecele faydası yok işte ya fener falan bulur yakardım ya da annemleri beklerdim ya da uyurdum
03-29-2008 | #3 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Evde Tek Başına :deşhedü enla ilahe illlallah die başlardm heralde:iconsiritik: teşekkürler konu için
03-29-2008 | #4 |
kosovalı27
|
Cevap : Evde Tek Başına :dvalla evde tek başıma kalsam
alırım bi korku filmi seyreder keyfime bakarım yanında içecegimide alırım oh deymeyin keyfime
03-29-2008 | #5 |
cansel
|
Cevap : Evde Tek Başına :dwalla camdan atlarım ikinci kat bir bacağım kırarım:) oda işime gelir okullar tatil oluncaya kadar heyet raporu alır yatarım:) |
03-30-2008 | #7 | |
JOKER
|
Cevap : Evde Tek Başına :dAlıntı:
valla ben yatardım ne yapacam yada arkadaşlara giderdim :D
03-30-2008 | #8 |
fatmanur
|
Cevap : Evde Tek Başına :dben de yatardım
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
03-30-2008 | #9 |
cansel
|
Cevap : Evde Tek Başına :dyat sen yat baska ne yabıon zaten:) |
03-30-2008 | #10 |
kosovalı27
|
Cevap : Evde Tek Başına :dobsinate kardeş valla teknoleşi cok irelemiş
zaten diz üstü bilgisayar şarjlı art jenetörde var |
03-30-2008 | #12 |
mgk_42
|
Cevap : Evde Tek Başına :dben elektrik arıza yı ararım kesintinin nedenin öğrenirim ona göre davranırım
03-30-2008 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : Evde Tek Başına :dDışarı çıkar dolaşırım biraz aydınlık olur yada mum almaya giderim sesten korkmam saten yanlızım25
03-30-2008 | #14 |
|
Cevap : Evde Tek Başına :dvakit ayırıp yarumda bulunduğunuz için hepinize çok tşk ederim ayrıca hepinizinki birbirnden mantıkllı birazda komik gülerek okudum hepsini benim başıma geldği için zaten bu konuyu açtım:D ben sesleri duymaya başladıkdan sonra ne olduğunu hatırlamıom ama :Dbayıldım galiba:Dbayılmamış olsam bile aklımı yerdim eşhehü enle ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhu veresulüh demeye başalrdım kesin çığlık atardım yada kesin beni duyan birileri olur diye zaten garipden ses falan oolmuyoda insan psikolojik bakımdna duymaya başlaıo galiba yada oo gün üst kattaikilerin tadilat yapsı tutuo bilmiom artık zmanlama işte:D |
03-30-2008 | #15 |
|
Cevap : Evde Tek Başına :dama asla obstinate,gözyaşı,yada kosovalının yaptığını yapamazdım helal olsun diorum ancak:D |
|