Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Neden..?

Eski 03-22-2008   #1
hayalet
Icon1uzz

Neden..?

Kalplerimizi birleştirseydik belki istediklerimizi elde edebilirdikDaha çok sevebilirdik sevilebilirdik İçimizdekiler, içimizde kaldiDisariya vurabilseydik belki anlaşılabilirdik, anlaşabilirdik Birbirimize hissettiklerimiz insanların bize hissettiklerinden o kadar fazlaydı kiAh, bir düşünebilseydikEminim o zaman birbirimize bağırmak zorunda kalmazdık
Bir insani sevebilmek o kadar kolay kiOnu anlayabilmekYalnızca iyi taraflarını görür ve diğer taraflarını boş verirsinAma bir o kadar da kolay bir insandan nefret etmekSevebildiğin kadar çok seversin sonra sevecek bir yönü kalmadığını görürsün
Biz de birbirimizi ilk önce sevebileceğimiz kadar çok sevdikBirbirimize kucak dolusu sevgi sundukAma yalın bir sevgiAnlayıştan, düşünceden, mantıktan uzak bir sevgi
Düşünmeden sevdik biz birbirimizNe dün önemliydi bizim için ne de yarinSadece bugünü yaşadıkNeler yapmadık ki ? Bazen ben bir çocuk oldum bazen de senBazen ben çocuklar gibi ağladım bazen de senAma ağlarken bile sessizdikAramızdaki sukuneti hiç bir şeyin bozmasına izin vermedikNeden ? Neden konuşmadın benimle ? Neden ben seninle?
Birbirimize söyleyeceğimiz o kadar çok şey varmış ki, simdi anlıyorum
Son karşılaşmamızda bile sessizdikBirbirimize istediğimiz kadar bağıramadık bileTıpkı istediğimiz kadar yaşayamayacağımız gibiAslında ne kadar da masumdun ölümü kucaklamaya hazırlanırken”Severek ölüyorum, seni severek” demiştinAma ben bir şey söylememiştimSimdi söylüyorum : “Sen severek ve sevilerek öldün
Elimde olsaydı seni kurtarırdım ama yapabileceğim hiçbir şey yoktuSeni unutmayacağım

(alıntı)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com