Bu Kadar Zor Mu Seni Seviyorum Demek!... |
03-22-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Bu Kadar Zor Mu Seni Seviyorum Demek!...Söyleyemiyorum sana olan duygularımı Hapsettim en derin noktalarıma Seni seviyorum demek bu kadar zor mu? Söyleyemiyorum sevgimi sana olan sevdamı Fısıldamak istesem de gecenin karanlığına Korkuyla çarpıyor kalbim Sanki duyulmasını istemiyor benliğim Bu kadar zor mu seni seviyorum demek? Söyleyemiyorum işte yüreğim pırpır Dilim ise suskun içime akıyor duygularım Yüzüm ise alev alev yanıyor Yüreğimin sana yandığı gibi Bu kadar zor mu seni seviyorum demek? ıMum misali yanıyorum eriyip tükendim Ne duyan var ne de gören Ben de saklı sevdam ve duygularım Söyleyemiyorum sevdiğimi Aramızdaki o büyünün bozulmasından ürküyorum Söylersem çekip gidersin endişesini taşıyorum Senin en büyük korkun bağlanmak Eğer benim bağlandığımı öğrenirsen bırakıp gidersin diye Haykıramıyorum seni sevdiğimi Bu kadar zor seni seviyorum demek? Korkuyorum ceylan gibi ürkek yüreğinden Ürküyorum boncuk gözlerinden Özlemlerim hasretliklerim dağları aştı Söyleyemiyorum Seni seviyorum demek bu kadar zor mu? alıntı
03-24-2008 | #2 |
ışıl27
|
Cevap : Bu Kadar Zor Mu Seni Seviyorum Demek!...malesef kı bazı durumlarda bazı şeyleri soleyemıyoruzemegıne saglık
03-26-2008 | #3 |
JOKER
|
Cevap : Bu Kadar Zor Mu Seni Seviyorum Demek!...evet zor emeğine sağlık