|
|
Konu Araçları |
ağının, baş, harfindeyim, ihtimali, tipi, yalnızlıkta |
Adının Baş Harfindeyim ''F'' Tipi Yalnızlıkta (Af İhtimali) |
03-21-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Adının Baş Harfindeyim ''F'' Tipi Yalnızlıkta (Af İhtimali)anlayamazsın biliyorum biliyorum ya saçma gelecek söylediklerim,yada işine gelmeyecek, ama şundan eminim birinden girecek kulagının,diğerinden çıkıp gidecek bu yüzden sana anlatacak hiçbir şeyim yok ben orta yere atıyorum kelimeleri; sahiplenmek gibi bir zorunluluğun yok sen yakılmış fotoğraflarımdan arta kalanlardan var olmuştun, bir daha yakmamak dileğiyle;kaydetmiştim,çivilemiştim gözlerini beynimin duvarına, ama benim bütün dileklerim hep yetim kalmıştır, akla zarar gözlerinin gördüğü gibi sen türünün tek örneği olan;yeryüzünün en güzel çiçeğiydin, bu yüzden seni bulduğumda yeni bir tür keşfetmiş gibi hissettim kendimi, ve bu durum;ciddiye alınmış,yanagına öpücük kondurulurmuş bir çocuk kadar çok mutlu etti beni çocuktum oysa;altı yaşındaydım,yirmi altı değil sen kendimi inkar edişimdin,sen en sevdiğim çizgi filmdin,babamın akşam eve dönüş saatiydin, dişlerimin çürümesinden korktuğum için;doyasıya yiyemediğim,fıstıklı çikolatam,çilekli sakızımdın ama kaybettim seni,daha bulmuş bile sayılmazken, daha imkansızlığına inat;sana sarılamamışken anlamazsın dedim yaanlayamazsın sen sadece infaz edersin,yargılayamazsın Caner ARIN __________________