Sevgiliye... |
03-20-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Sevgiliye...Öyle bir yalnızlık büyütüyorum ki içimde, düş kuramıyorum ben sensiz Sana böyle bakmaktan korktuğum için uzak tutuyorum kendimi Belki aşkı senden çok sonra bulacağım Karanfil sokağında kaybettiğim aşkımı arıyorum Ya sen beni nerde arıyorsun? Son günlerde defalarca adını andım Belki rastlarım diye karış karış Ankara sokaklarını gezdim Saatlerce gezmelerimizi, birbirimize kızmalarımızı Senden uzaktayım Seni göremeyeceğimi düşündükçe yüreğim acıyor Ben böyle acılara alışkın değilim sevgili Sanma ki unutuldun İlk aşklar unutulmaz sevgili Seninle zamanı paylaştığım için pişman değilim Neden korkuyorsun bilmiyorum Ne hissettiğimi hiçbir zaman anlatamam Yine de yaşam ikimiz için bir oyun yazmış Kısa da olsa, bu rolleri kötü bir sonla da bitirmiş olsa da anılası düşler bıraktık ardımızda Bu kadar acı çekmem belki de beni olgunlaştırıyor Sana hoşça kal demiyorum Çünkü sayfayı sen kapattın, Son sözü de sen yazmalıydın İlk defa duvara sevginin resmini yapmaya çalıştım Zamanla alışırım sensizliğe bir de geceler olmasa Yaşamın kötü izleri kalmıştı senden bana Gecenin karanfil kokusuna alışmaya çalışıyorum Hoşça kal Sevdiğim Adam Dışardaki hava buz gibi Ellerinle yüreğimi ısıttığım sevgili Her sabaha günaydın diye başlayan ben, bu sabah sensiz uyanacağımı bildiğim için kalkamadım yataktan Ellerine ve sana kıyasla buz gibi olan deftere sarıldımSırf senin için bir mum aldım, sırf senin için güldüm, sırf senin için kalktım ve kuşları izledim Sahi sen benim için ne yaptın? Hiç mi aklının ucundan geçmedim? Bugün bütün sana dair ne varsa yakacaktım ama gülümseyen suratın, o bakışın Kıyamadım sevgili Hepsini bıraktım Sonra kocaman bir band buldum Duvara yapıştırdım hepsini Kötü anlarımda bakayımda iyi olayım diye Sende bana dair ne var peki? Bugün ilk defa kendim için bir gezi yaptım Tek başıma ve çaresizce Ayaklarım sizin evin oraya sürüklercesine getirmiş beni Hiç farkında değilim Çocuklardan çaldığım tebeşirlerle seni özledim yazdım Sonra odanın penceresine tebeşiri fırlattım Sen oralı bile olmadın Çok sonra öğrendim bakıp ağladığını, benim yüreğime cemre düşüp sensizlikte boğulurcasına ağladıktan sonra Bugün bir bebek sevdim Küçücük kalbi öyle hızlı çarpıyordu ki; o çarptıkça ben yine ağladım İlk defa tatile çıktım Yalnızdım Oysa değilmişim Yanımda seni de getirmişim Dağlara balkondon baktım Uzun uzun O dağların arkasında sen vardın ve ben senden kilometrelerce uzakta, seninle tek başımaydım Senli ve sensiz kaç geceler, aylar, yıllar geçireceğimi bilmeden atmıştım sana adımlarımı Sense umarsızca fırlattın beni bir tarafa Yine de büyüklük bende kalsın Seni sen olduğun için sevdiğimi haykırıyorum Yüreğimin efendisi kalacaksın yeni biri benim yüreğime girmeyi başarana kadar Kendine iyi davran __________________ alıntı
03-20-2008 | #2 |
merve16
|
Cevap : Sevgiliye...İlk aşklar unutulmaz sevgili gerçekten de öyle off off efkarlandım yine:sm_confused:teşekkürler