***Vazgeçmek*** |
03-19-2008 | #1 |
black_R-O-S-E
|
***Vazgeçmek***Vazgeçmek zor bir karardır değil mi? Hele birde zorunluluk halini aldıysa yanı keyfı bir karar değilse Hep bır alternatif ararsın İçindekı büyük ve karmaşık bır düğümdür zamana bırakırsın Eskilerın dediği gibi zamanın ılaç olduğunu düşünürsün,ama çozülmez;dugum gıttıkce buyur, ıcını sarar Zehır gıbı tum vucuduna yayılır Ayaktasındır ama ölusundur ;gulersın ama sahtedır;yemek yersın ama tatsızdır,sadece hayatta kalabılmek ıcındır;mutsuzsundur ama guclu gorunursun ;arkadaşlarınlasındır ama aslında yalnızsındır;canın hıcbırsey yapmak ıstemez ama aılene karsı sorumlulukların vardır Artık her sey aılen ıcındır, her sey sacma,sahte,gereksızdır Belkı yalnıstır ama beynın,kalbın sadece bır seye odaklanmıstır Gelıp gecer gıbı gorunur,ama sende fark etmeden kalıcı ızler bırakır Oncekı o kucuk dugum buyuk dıkenlı bır top halını almıstır;artık ıcını acıtır ve elınden ağlamaktan baska bırsey gelmezAğlamak da care degıldır belkı,ama ufak bır rahatlamadır Her sey bıttı dedıgımızde bıle hep bır umudumuz olur ya ,en kotusu umudun bıttıgı yerdır Artık umutsuzsundur ve yapacak hıcbır seyın yoktur,yanı hayat bagın kopmustur Icındekı yara senı seven,dusunen ınsanları gormenı ,hayatındakı dıger guzellıklerı gormenı engeller Sonra kullerınden dogan anka kusu gıbı sen de acılarından tekrar dogarsın Bırsey olur ve hayatın bıtmemesı gerektıgını anlarsın Acılarından artık vazgecmek zorundasındır Cunku artık sadece kendıne degıl,cevrene de zarar verıyorsundur ve senı sevenlerın senden uzaklasıyor oldugunu gormek de cok acı verıcıdır Senı karsılık beklemeden sevenlerın artık yavas yavas kenara cekıldıgını gormek belkı de senı kendıne getırır Bır acıdan kurtulmanın yolu belkı de baska bır korkuyla yuz yuze gelmektır Kaybettıgın zaten gıtmıstır,bır yenı kayıp daha ıstemezsın,degıl mı?Bu korkuyla bırden gozlerın acılır Hayatta daha oyle buyuk acılar,uzuntuler,kederler vardır kı,bunları gormek ıcın etrafına acık gozlerle bakman yeterlı,belkı o zaman halıne sukredersın İcındekı dıkenlı topuoraya gomer,yenıden umut fılızlendırırsın ıcınde Vazgecmekten baska caren yoktur,ben de oyle yaptım Icımde yenı bır umut fılızlendırmeye calısıyorum Fılız daha cok yenı ve yasaması ıcın dua edıyorum _______
alıntıdır
03-20-2008 | #2 |
merve16
|
Cevap : ***Vazgeçmek***evet aynen öyle vazgeçmek çok zordur ama senin içindeki filiz inşallah yaşar ve büyürteşekkürler