Sen Benim Herşeyimsin |
03-15-2008 | #1 |
muazzez
|
Sen Benim HerşeyimsinYaşamak istiyorum Anlıyormusunuz beni Yaşamak Ama insanca Ama kardeşçe Ama dostça Ama özgürce Yaşamak istiyorum Anlıyormusunuz beni Yaşamak Yaşamak istiyorum Anlıyormusunuz beni Yaşamak Savaşların olmadığı İnsanların katledilmediği İnsan haklarının olduğu Sevgi barış dolu bir dünyada Yaşamak istiyorum Anlıyormusunuz beni YAŞAMAK |
Cevap : sen benim herşeyimsin |
03-15-2008 | #2 |
muazzez
|
Cevap : sen benim herşeyimsinseni çok özlüyorum canım sevgilim seni sevdiğimi biliyorsun sana çılgınca aşığım durmadan geceler boyu seni hayal ediyorum seni düşündükçe yakıyorum bir sigara seni içiyorum her nefeste seni içimde hissedinceye dek çekiyorum seni çok çok özlüyorum gel artık seni istiyorum ayışığında geceleri seninle otururup gözkyüzünde yıldızları seyretmek başımı omzuna dayayıp nefesini hissetmek istiyorum seni çok çok özlüyorum |
03-15-2008 | #3 |
muazzez
|
Cevap : sen benim herşeyimsingüzel gözlerini iki dakika görmesem dayanamıyorum sevgilim dayanamıyorum işte o titrek sesini birazcık duymasam yaşayamıyorum sevgilim yaşayamıyorum işte o güzel boyunu güzel yürüyüşünü ve bana bakarken tatlı gülüşünü benimle beraber oluşunu unutamıyorum sevgilim unutamıyorum işte beni sevdiğini söyleyişini sokak köşelerinde bekleyişini herşeyini sevgilim herşeyini unutamıyorum sevgilim unutamıyorum işte |
03-15-2008 | #4 |
muazzez
|
Cevap : sen benim herşeyimsintutsağın oldum hey bir tanecik sevgilim bak bak bir defa bana kollarındayken bile hasretim sana sevmek için ne bekliyorsun daha atıl atılsana kollarıma yoksa inanmıyormusun aşkıma engel oluyorsun artık uykularıma daha ne kadar bakacaksın bu feryadıma seni sevdim bir kere tutsak oldum senin sevgine hergün boğulurken dahada kedere şefkat dileniyorum senden yüzbinkere |
03-15-2008 | #5 |
muazzez
|
Cevap : sen benim herşeyimsinne kadar çaresizim bir bilsen ne kadar isyankar bu gece ve hayat ne kadar anlamsız şimdi baktığım herşey bomboş sanki zevk almak mı o ne sen gittiğinden beri ben bu kelimeyi unuttum gülmek mi o neki gülüm sen gittiğinden beri gözlerim gülmeye hasret şimdi acımı bunu kalbime sor sana anlatır en ince detayına kadar şimdi özlemmi yüreğime sor anlatsın nasıl yakıp kavurduğunu hasretmi gelde bir bana sor yıkıp viran etti beni isyanmı onu dağlara sor onlar bilirler en iyi benim isyanlarımı ne kadar çaresizim bir bilsen ne kadar isyankar bu gece ve hayat ne kadar anlamsız şimdi |
03-15-2008 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : sen benim herşeyimsinilk şiir çok anlamlı ve güzel eline sağlık muazzez
03-15-2008 | #7 |
muazzez
|
Cevap : Sen Benim Herşeyimsinartık sensiz olmak istemıyorum nede sensiz nefes almak her zaman yanında olmak ıstıyorum sevdiğim aslında cok şey istemıyorum sadece seni istiyorum sadece seni uzaktasın ya bitanem her gece gözümde yaş hergece biz özlem neden herkezin sevdığı yanında neden herkez mutlu ve ben mutsuz olmadı olmuyor sensiz geel dön geri bırakma beni bekleyeceğim seni herzaman ne olursa olsun her engelli aşıp geleceğım yanına sana söz geleceğim Seni Seviyorum Birtanem |
Cevap : Sen Benim Herşeyimsin |
03-15-2008 | #8 |
muazzez
|
Cevap : Sen Benim HerşeyimsinBEN SENİ ÖYLE SEVDİM Umutlarımı biriktirdim sana Gecelerce azalarak Yüreğime saplanmış hasretinle Kanatarak gençliğimi Yağmurları yağdırıp yüreğime Adını kazıdıkça buğulu camlara Bitmez bir şiir gibi Ben seni öyle sevdim Bir kere bile tutmadan ellerini Tükenerek aşkına Ve tüketerek kendimi En zamansız anlarda Ateşe verip yaramı Yangınlarımı büyüttüm sana Gecelerce yanarak Ben seni öyle sevdim Sen diye kahrolarak |
03-15-2008 | #9 |
muazzez
|
Cevap : Sen Benim Herşeyimsinyağmur anlatır sana olan duygularımı yağmur gizler sel gibi akan gözyaşlarımı ansızın kalbimi çalan bu aşkımı yağmurlarla anlatıyorum dinle yağmur yağarken camlara ufak ufak taneciklerle ansızın dalıp gitmişim gecen günlerime işte o an gözyaşım yağmur misali aktı yüreğime yağmurlarla anlatıyorum dinle!! |
03-15-2008 | #10 |
muazzez
|
Cevap : Sen Benim HerşeyimsinSevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki Yani "sevmek" işte Duymak nedir bilir misin? Duymak, ama anlatamamak Çemberini kıramamak kelimelerin Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek "Seviyorum" diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin |
03-15-2008 | #11 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Sen Benim Herşeyimsinçok güzel paylaşımlareline koluna sağlık muazzez |
03-15-2008 | #12 |
muazzez
|
Cevap : Sen Benim Herşeyimsinçok teşekkürler gözyaşı ve şengüll |
03-15-2008 | #13 |
muazzez
|
Cevap : Sen Benim Herşeyimsinöyle bir ezgidirki hayat insana ne getireceği bilinmez bir bakarsın güldürür bir bakarsın soldurur öyle bir ezgidirki hayat sevdaların aşkların name olur dile gelir hiç beklemediğin anda sevgilin sana gelir öyle bir ezgidirki hayat kar yağar güvendiğin dağlara sonra isyanların seni mecnuna çevirir darmadağın eder bitirir öyle bir ezgidirki hayat sana çok şeyler verdiği gibi verdiği şeyleri almasınıda bilir |
03-15-2008 | #14 |
muazzez
|
Cevap : Sen Benim Herşeyimsinseni o kalabalık ortasında gördü gözlerim önce gülüşünü gördüm sıcacık uzun kumral saçların denizin dalgaları gibiydi parlıyordu ta uzaktan saçlarının her savruluşunda yüreğim titriyordu ellerimi uzatıp tutmak okşamak gülerken dağılan saçlarına parmaklarımla dokunmak istiyordum biran gözgöze geldik onca kalabalığın içinde bir şimşek çaktı yüreğimin derinlerinde utandım kızardım çektim gözlerimi üzerinden içimi önce hoş bir heyecan sonra bir telaş sardı aşıkmı oluyordum nee? |
03-15-2008 | #15 |
muazzez
|
Cevap : Sen Benim Herşeyimsiniçimdeki sevgiyi senle doldurdum sen ise gelip güllerimi soldurdun ne varsa içimde aşka dair hepsini aldın gittin kederleri acıları hep bana ittin yıktın hayallerimi kırdın ümitlerimi yok ettin ellerinle güzel günlerimi içimdeki bahçeyi virane ettin mutluluk ocağıma incir ağacı diktin umutlarımı birer birer söndürdün yüzümde gülümsemleri öldürdün bu halime herkesi güldürdün bunu üstüne birde beni terkedip gittin |
|