|
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, manisa, okulu |
Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaAlaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8 sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız Vizyonumuz Okulumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 654 51 21 Okulun Faksı: Okulun Adresi: İstasyon Mah Adnan Menderes Bulvarı Okulun Web Adresi: http://alasehircumhuriyetmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 888557@mebk12tr - alasehircumhuriyet@hotmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|