|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akhisar, avehbi, bakırlıoğlu, bilgileri, gazi, ilköğretim, manisa, okulu |
![]() |
Gazi A.Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi A.Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar ManisaGazi A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gazi A ![]() Okulumuzun kuruluşundan bugüne gelinceye kadar bir çok değişikliklere uğramıştır ![]() ![]() Okul binası aynalı camii karşısında küçük bir bina idi ![]() ![]() ![]() Okulumuz başlangıcından günümüze kadar çeşitli binalarda öğrenimine devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bugün ki binasının temeli 1926 yılında atılmıştır ![]() ![]() Atatürk şapka inkılabından önce Akhisar’a uğradıklarında Gazi Okulu bay ve bayan öğretmenleri Ata’yı şapka ile karşılamışlardır ![]() Bu hareket Atatürk’ü çok duygulandırmış ve çağdaş Türk öğretmenlerine teşekkür etmiştir ![]() Yüzlerce değerli öğretmen bu okulda çalışmış, binlerce öğrenci yetiştirmiştir ![]() 01 Eylül 1995 tarihinde, 1975 yılında Eğitim öğretime açılan Akhisar Orta Okulu ile Gazi İlkokulu birleşerek Gazi İlköğretim Okulu olarak öğretime devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akhisar’ın en köklü ve en eski okullarından biri olan Gazi A ![]() ![]() Gazi A ![]() Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar Okulun Telefonu: 236 4141881 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ulu Cami Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 384924@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi A ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|