|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akkeçili, alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu |
![]() |
Akkeçili İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akkeçili İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaAkkeçili İlköğretim Okulu Hakkında - Akkeçili İlköğretim Okulu Tanıtım - Akkeçili İlköğretim Okulu Resimleri - Akkeçili İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akkeçili İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1960 yılında eğitime açılmış olup, zaman içinde yapılan ilave dersliklerle müstakil sınıf uygulamasına geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz, Alaşehir’e 5km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akkeçili İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 654 70 24 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Akkeçili Köyü Okulun Web Adresi: http://akkeciliio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 449449@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akkeçili İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|