|
|
Konu Araçları |
aslanapa, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, ortaca |
Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa KütahyaOrtaca İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaca İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaca İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaca İlköğretim Okulu İletişim Ortaca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ ATATÜRK milliyetçiligine bagli, insan haklarina saygili, Türkiye Cumhuriyetine karsi görev ve sorumluluklarini bilen ve bunlari davranis haline getirmis yurttaslar yetistirmek MİSYONUMUZ Çevresinde okul bulunmayan ilkögretim çagindaki çocuklarimizi okula kazandirip iyi bir egitim ve ögretim imkani sunarak onlari üst ögretim kurumlarina hazirlamak temel misyonumuzdur HEDEFİMİZ Akla ve bilime dayali gelismelere açik , çagdas düsünce yapisina sahip, arastirmaci, üretici, sorumluluk sahibi, gelecegin bireylerinin yetistiği; bütün öğrencilerin sevgi ve saygi dogasinda filizlendigi; insan haklarina saygili , hosgörülü nesillerin yetistigi; geçmisin isiginda gelecegine yön verebilen, bütün birimleri ile daha mutlu bir Türkiye için emek veren “Ideal Okul” olmaktir Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa Okulun Telefonu: 274 349 40 47 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ortaca Köyü Okulun Web Adresi: http://ortacaioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ortaca İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|