KorkuLarınız ?? |
03-12-2008 | #1 |
cadi_silvia
|
KorkuLarınız ??evet herkez qeRçekten çoOoOoOkk korktuqu şeyLeri yazSınLarr hadi başLayınn |
Cevap : KorkuLarınız ?? |
03-12-2008 | #2 |
fatmanur
|
Cevap : KorkuLarınız ??köpekten çok korkarım
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
03-12-2008 | #3 |
cadi_silvia
|
Cevap : KorkuLarınız ??ben çok severim köpekleri benim korktularım: kurbağalar karanlık Ruhani varlıklar |
04-09-2008 | #5 |
kesmeshaker
|
Cevap : KorkuLarınız ??bende en çok hayal gücümden korkarım |
04-09-2008 | #6 |
seyito
|
Cevap : KorkuLarınız ??hamam böceği en çok korktuğum yaratıktır erkek olmama rağmen şaşırtıcı derecede korkarım hamam böceğinden 4242424242424242:4 24242:42 |
04-24-2008 | #8 |
VANDETTA
|
Cevap : KorkuLarınız ??Bana iğne demeyinde ne derseniz deyin
04-25-2008 | #9 |
gulhan
|
Cevap : KorkuLarınız ??küçük bi su kaplumbağam var ilk baş çok korkuyordum ama şimdi korkmuyom
07-09-2008 | #10 |
bedirhan05
|
Cevap : KorkuLarınız ??siz de çok korkaksınız yaww elinde sonunda bir gün herkes ölecek :)))
07-09-2008 | #11 |
..coe..
|
Cevap : KorkuLarınız ??allahtan baska hiçbişeyden korkmam
08-08-2008 | #13 |
~~tatli_bela~~
|
Cevap : KorkuLarınız ??igneden,böcekden,köpekden vede KARANLIKdan çok korkarımm |
08-08-2008 | #14 |
kezban
|
Cevap : KorkuLarınız ??ben şiir yazmak isteyipte yazamadığım zaman korkarımhelede uzun süre yazmamıssam görün bendeki telaşı =) böcekten,yılandan falan pek korkmuslugum yoktur ama ani gerilim ve birden çıkan yüksek sesten korkarım