Penceremin Önündeki Susmalıklar! |
03-09-2008 | #1 |
suskun
|
Penceremin Önündeki Susmalıklar!Ayrı ayrı Susmalıklara koydum yüreğimi Her birinde biraz sen vardın Ya gitmeseydin yüreğimden hep orda kalsaydın? O zaman daha çok acırdı canım CANIM dediğin candan can çıkar senin gidişinle Haykırışlarımı,yalanlarımı,sevişlerimi Herbirini ayrı susmalıklara koydum Susuşumla Sadece beni BEN yapan benliğimi kaybettim yitirdim geride kalanları umursamadan sınamadan Keşke sadece Bunlar, bu kadar büyük olsaydı yüreğimin tozbulutlarını koymaya Tozumda sensin bulutumda Mazoşist dünyamda herşeyimden kopan Bir parçamdın HERŞEYİMDİN!! SUSMADAN susmalıklar ne kadar ağır gelir bilmessin Durmadan sevişler hayat verir Ve sadece bakışlar can yakarYIKAR Her insan kendi değerini yaratır derdin ya bana Değer verdiğim kadar değilsin Bende Yarınımın Dününden kopma bir parçasın BUGÜNÜMSÜN Susmalıklara koydum Bugünlerimi Artık ne SEN varsın hayatımda NE de GİDİŞİN Artık sadece benim bitişim var Penceremin önündeki SUSMALIKLARDA
03-09-2008 | #2 |
inci_tanesi
|
Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar!çok güzel bir şiir suskun paylaşmn içn saol
03-09-2008 | #3 |
suskun
|
Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar!Değerli vaktini ayırıp okuduğun için ben teşekkür ederim inci_tanesi |
Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar! |
03-09-2008 | #4 |
inci_tanesi
|
Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar!önmli değil cnm konuyu açtığın ve bizimle paylaştığın içn asıl bn tşkr ederim |
Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar! |
03-09-2008 | #5 |
suskun
|
Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar!Rica ederim inci tanesi:) |
|