Düzce Şiirler - Düzce İle İlgili Şiirler |
08-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düzce Şiirler - Düzce İle İlgili ŞiirlerDüzceyle ilgili şiirler En güzel Düzce şiirleri Düzce hakkında şiir Ah Düzce Onunla aynı şehirde yaşadığını bilmek Ne acı bilipte onu görememek Aynı havayı onsuz alıp vermek Ah Düzce ben nasıl güleyim gönlümce Bir kere sevdim ben yalan olan ömrümce Her yerde bir hatırası var bir anısı Bir tek sensin gönlümün sancısı Nasıl benim yerimi alır bir başkası Ah Düzce ben nasıl güleyim gönlümce Bir kez sevdim ben yalan olan ömrümce Bu sessizlik kulaklarımı sağır edecek nerdesin Bu sensizlik canıma yetti gelmezmisin Bu belirsizlik yarı ömrümü yedi bilmezsin Ah Düzce ben nasıl güleyim gönlümce Bir kez sevdim ben yalan olan ömrümce Yavuz Uzunyurt Adın Gibi Dümdüz Olmuşsun Düzce Oyunlar oynardım sokaklarında Adın bir türküydü dudaklarımda Otobüs beklerken duraklarında Adın gibi dümdüz olmuşsun Düzce Zalim dünya böyleyse; dönmesin çarkın Toplu mezar olmuş; İnönü parkın Kalmamış; yaşayan ölüden farkın Adın gibi dümdüz olmuşsun Düzce Bolu Padişah Kaynaşlı beydi Deprem her yiğidin boynunu eğdi Üçgünlük bebeğin günahı neydi Adın gibi dümdüz olmuşsun Düzce Vilayet olmaktı bir tek hayalin Kaymakam’ın oldu olmadi valin; Şimdi kasabaya dönmüş bak halin Adın gibi dümdüz olmuşsun Düzce Ayhan Öztürk el Düzcevi |
|