Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebeğime, doğmamış, mektup

Doğmamış Bebeğime Mektup

Eski 03-02-2008   #1
gülgüzeli

Doğmamış Bebeğime Mektup

DAHA DOĞMAMIŞ ß£ß£ĞİM£ MEKTUP

15 ARALIK 2007 CUMARTESİ SAAT : 15 05 ŞUANDA MANEVİ BİR HUZUR İÇERİSİNDE OLDUGUM VE İÇİMDE HİSSETTİKLERİMİ BOŞ Bİ KAGIDA DÖKMEK İSTEDİM VE ALDIĞIM BOŞ TEMİZ BİR KAĞIDA YÜRĞİMDEN GELEN CÜMLELERİ DAHA EVLENMEDİĞİM Bİ BEBEK SAHİBİ OLMADIGIM HALDE O DUYGUYU BİMEDİĞİM YAŞAMADIGIM HALDE İLERİDE KIZIM YADA OGLUMA BEBEGİME BİR MEKTUP YAZMAK İSTEDİM VE YAZDIM
ßEߣG!M

daha dogmamış daha yüzünü ßile hiç görmediğim daha anneLik hissinin biLe ne oLdugunu ßiLmeyen ama sana iLeride okuman için için den geçenLeri yazan ßi anne adayının sesidir ßu
ßen isterimki seni sevdiğim severek evlendiğim birinden onun canından can ,onun kanından kan katmaksevdiğim ugruna ömrümü hayatımı feda ettiğim yada edebilecegim sana iyi bir baba olabilecegine inandım birisinden seni dünyaya getirmek isterim

inşaLLah yüce MEVLAM yüce RAßßİM bunu ßana nasip ederßazen yaşıtım oLan insanLara ßakıyorum yada en yakın arkadaşLarımı görüyorumda evLenmiş ve ßeßeklerini kucakLarına aLmışLar

ߣ߀G!M annen daha 26 yaşında,evLi oLanLar ise benden küçükLer hattaEger evLenmiş oLsaydım ßelkide şuanda sende karnımda yada kucagımda oLucaktın ve ve gözLerimin içine bakarak bana en sıcak gülümseyişLerini gösteriyo oLucaktın

߀߀G!M bazen diyorum acaba erken evLensemiydim ama dedimya ߀߀G!M sen yarin canından can kanından oLucaksın
S€ni dünyaya geç getiricem için bana kızma oLurmu ? hayat ve insanLar yaşamak okadar zorki okadar zorLaştıki ߀߀k sahibi oLmak koLay ama ona geLecek hazırLayabiLmek ,sıcak bi yuva ortamı sağLayaßiLmek önemLi oLan

߀߀G!M kokunu hiç ß!Lmediğim nazLı ߀߀G!m
ßenim korkum ya seni dogurken ölürsem yada ben öLür ve sen hayatına bir annesiz bir öksüz oLarak devam etmek zoruna kaLırsan ßen ne yaparım ozaman?

her yaşında her döneminde beni aramaz benim yoklumu hissetmezmisin? geceleri yorgana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamazmısın?annem annem diye sayıklamazmısın ߀߀GİM ben ben ozaman ne yaparım ?

ßiLiyorum ki bir gün seni koLLarıma aLacagım ve gözLerimin içine bakacaksın ,ve sen herkes gibi menfatle oluşan sahte bir sevgiyLe degiL sonsuz bir aşk ve sevgi iLe bana bakacak en masum en temiz en saf duygularla beni seveceksin ve her annem annem degidiğinde agzından bi annem daha çıkacak son nefesimi ßiLe verirken €Lim €Linde gözLerim gözLerimde öLecegimcanım yavrum

YÜCE MEVLAM inşaLLah bir gün bunu sana okumayı nasip eder

ßirtek sözün yetr ߀߀G!M ugrunda can vermeye
€manetsin sen bana canımdan kanımdan
ßir tek aşkım sen olacaksın gözLerimi kapamadan
€vveLde sen sonrada sen
GüLüşünLe hayat bulacak annen
İLk ßakışın varya deger görmeye
Mademki sen varsın hayat ozaman herşeyi yaşmaya deger

SENİ SEVEN VE DAİMA SEVECEK OLAN ANNEN

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com