![]() |
Çünkü adece Zaman Aşkın Ne Kadar Büyük |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Çünkü adece Zaman Aşkın Ne Kadar Büyük![]() AŞK VE ZAMAN *************** Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil ![]() Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş
![]() ![]() Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş ![]() ![]() ![]() Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde geçmekteymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir den yardım istemiş ![]() ![]() ![]() ![]() Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk, yardım istemiş: "Üzüntü, seninle geleyim ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluk da Aşk ın yanından geçmiş ama o kadar mutluymuş ki, Aşk ın çağrısını duymamış ![]() Aşk, birden bir ses duymuş: "Gel Aşk! Seni yanıma alacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk a yardım eden, yoluna devam etmiş ![]() "Bana yardım eden kimdi?" "O, Zaman dı" diye cevap vermiş Bilgi ![]() ![]() Bilgi gülümsemiş: "Çünkü sadece Zaman Aşk ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir ![]() ![]() ![]()
![]() |
|