![]() |
Çatlayan Evlilikleri Onaran Cümleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çatlayan Evlilikleri Onaran CümlelerEvliliklerde tartışma kaçınılmazdır ![]() ![]() Radikal Gazetesi´nde Hatice Yaşar´ın hazırladığı Kadın ve Erkek meseleri dizisi, çiftlere ilişkileri konusunda ışık tutan bilgiler ve uzman yorumlarına yer veriyor ![]() ![]() Kelimeleri küçümsemeyin Evliliğin çetin meselelerini kadın gündeme getirirken kocanın bunları tartışmaktan kaçınmasına rastlanma oranı yüzde 80’in üzerindedir ![]() ![]() ![]() ![]() Onarma girişimlerinde anahtar bazı cümleler vardır ![]() ![]() Sakinleşin Kendimi daha güvenli hissetmemi sağlayabilir misin? Sakinleşmeye ihtiyacım var ![]() Desteğine ihtiyacım var ![]() Şimdi sadece beni dinle ve anlamaya çalış Onu geri alabilir miyim? Lütfen daha nazik davran ![]() Lütfen sakinleşmeme yardımcı ol ![]() Lütfen sus ve beni dinle Bu benim için önemli ![]() Lütfen dinle ![]() Dur da sözümü bitireyim ![]() Taşmaya başladığımı hissediyorum Biraz ara verebilir miyiz? Özür dilerim Aşırı tepki verdim ![]() ![]() Çuvalladım, kabul ediyorum ![]() Tekrar denememe izin ver ![]() Durumu nasıl düzeltebilirim ![]() Yani diyorsun ki ![]() ![]() ![]() Özür dilerim ![]() ![]() Dur! Ben hatalı olabilirim Lütfen bir süreliğine duralım Bir ara verelim ![]() Bana biraz izin ver ![]() ![]() Taştığımı hissediyorum ![]() Lütfen dur ![]() Burada anlaşamadığımız konusunda anlaşalım ![]() Her şeye baştan başlayalım Konuyu değiştirelim ![]() Takdir ediyorum Hatanın sende olmadığını biliyorum ![]() Bu sorunda benim payım ![]() ![]() ![]() Ne demek istediğini anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi bir noktaya değindin, İkimizin de dediği gibi ![]() Anlıyorum ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende hayran olduğum şeylerden biri de ![]() ![]() ![]() Bu senin değil, bizim sorunumuz ![]() |
![]() |
![]() |
|