Aile İçi Kavgalar |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile İçi KavgalarSELAMIN ALEYKÜM Her ailede kavga vardır fakat bizimki biraz farklı Nişanlım ailesiyle kavga etti Kayın babam nişanlımın yanıma gelmesini bana hediyeler almasını kıskanıyor bu yüzdende ağıza alınmayacak kelimeler söyledi nişanlıma Kayınbabam paraya düşkün düğün yaklaştığı için parası gideceğinden dolayı kavga çıkarttı Nişanlıma erkeksen git düğününü yap gibi sözler söyledi Nişanlım çok çalışkandır ben ona güveniyorum fakat ailesiyle bağları tamamen koparttı Yani ailesini düğünede çağırmayacak Ben bu duruma çok üzülüyorum düğün günü oda çok üzülecek biliyorum Ailesiyle benimde görüşmemi istemiyor ama ben düğünümüzde ailesinin yanımızda olmasını istiyorum Ne yapmalıyım bilmiyorum Bana yardımcı olursanız çok sevinirim Şimdiden teşekkürler |
Aile İçi Kavgalar |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile İçi Kavgalarfatma3838´isimli üyeden Alıntı SELAMIN ALEYKÜM Her ailede kavga vardır fakat bizimki biraz farklı Nişanlım ailesiyle kavga etti Kayın babam nişanlımın yanıma gelmesini bana hediyeler almasını kıskanıyor bu yüzdende ağıza alınmayacak kelimeler söyledi nişanlıma Kayınbabam paraya düşkün düğün yaklaştığı için parası gideceğinden dolayı kavga çıkarttı Nişanlıma erkeksen git düğününü yap gibi sözler söyledi Nişanlım çok çalışkandır ben ona güveniyorum fakat ailesiyle bağları tamamen koparttı Yani ailesini düğünede çağırmayacak Ben bu duruma çok üzülüyorum düğün günü oda çok üzülecek biliyorum Ailesiyle benimde görüşmemi istemiyor ama ben düğünümüzde ailesinin yanımızda olmasını istiyorum Ne yapmalıyım bilmiyorum Bana yardımcı olursanız çok sevinirim Şimdiden teşekkürler Aleykümüselam Kardeşim ne güzel düşünüyorsun sen, maşallah RABBİM gönlüne göre versin, inşallah hep iyilerle karşılaşırsın, iyilikler görürsün, ALLAH razı olsun kardeşim, böyle yaparsan hep kazanan sen olursun, düşüncen çok güzel, onlarda senin iyi niyetini bir gün anlayacaklardır ALLAHIN izniyle selametle |
Aile İçi Kavgalar |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile İçi Kavgalaracizanegünahkar´isimli üyeden Alıntı Aleykümüselam Kardeşim ne güzel düşünüyorsun sen, maşallah RABBİM gönlüne göre versin, inşallah hep iyilerle karşılaşırsın, iyilikler görürsün, ALLAH razı olsun kardeşim, böyle yaparsan hep kazanan sen olursun, düşüncen çok güzel, onlarda senin iyi niyetini bir gün anlayacaklardır ALLAHIN izniyle selametle nişanlım biliyor ya niyetimi onlarda anlarlar elbet birgün hep kayınvalideler kıskanç olur sanır evlilikten bu yüzden korkardım ama insan farklı şeylerle karşılaşabiliyormuş manevi olarak yanımızda olsunlar yeter başka bir beklentimiz yok ama nişanlım asla aramayacaksın diyor ne yapacağımı şaşırdım aralarının düzelmesini istiyorum |
Aile İçi Kavgalar |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile İçi Kavgalarfatma3838´isimli üyeden Alıntı nişanlım biliyor ya niyetimi onlarda anlarlar elbet birgün hep kayınvalideler kıskanç olur sanır evlilikten bu yüzden korkardım ama insan farklı şeylerle karşılaşabiliyormuş manevi olarak yanımızda olsunlar yeter başka bir beklentimiz yok ama nişanlım asla aramayacaksın diyor ne yapacağımı şaşırdım aralarının düzelmesini istiyorum RABBİM yar ve yardımcın olsun kardeşim benim, hep böyle güzel düşünür, hoşgörülü olursun inşallah, sana bir sır vereyim inanki 42 senelik hayatımda iyilerin er veya geç muhakkak kazandıklarını gördüm, seninde kazanacağın muhakkak, RABBİM gönlüne göre versin kardeşim, dualarında bu acizaneyide unutma olurmu,RABBİME muahbbet ve nueuna emanet ol, düşüncelerini asla değiştirme, asla mutlaka kazanırsın, selametle Kardeşim |
Aile İçi Kavgalar |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile İçi Kavgalaraleykum Selam kardeşim nişamlınız için zor birim durumAğır bir imtihandan geçior O her ne kadar ailesini sildiğini söylesende siz onun bu düşüncesinin yanlış olduğnu ve onların üzerinde hakları olduğunu söyleyinNetice de anne baba çocuklarının mürüvetinde yanında olmak isterlerAma men'ul şeytan galip gelior gurur konusunda Siz ona ailesini de çağırmasını söyleyin yarın öbür yine barışırlarbu defa nişanlınız boynu bükük kalır ailesine karşı onları hiçten sayıp,kendini sahipsiz bırakmasın elaleme karşı Rabbim hakkınızda hayırlı olanı çıkarsın karşınıza inşaAllah bu sıkıntıdan feraha çıkarsınızDualarımız siiznle Allah'a emanet olun |
|