![]() |
Eski Sözler Kaçmış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eski Sözler KaçmışKulağımın içi kaşınıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce azar azar başlıyor kaşıntı,geceleri ![]() ![]() ![]() Sonra artıyor ![]() Kaşımak da bir zor ki kulağın içini ![]() ![]() ![]() Bir türlü geçmiyor ![]() ''Ne yapsam acaba?'' diyorum ![]() Günler geçtikçe daha da artıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktora gitmeye karar veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarıma soruyorum ![]() ![]() ![]() ''Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı?'' diye ![]() ![]() ''Kaşınıyor kulağım'' diyorum ![]() ''Uyuyamıyorum geceleri, kulak kaşıntısından!'' Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi ![]() ![]() ![]() ![]() ''Çok iyi doktordur'' diyor ![]() ''Kimsenin çözemediğini çözer, iyileştiremediğini iyileştirir ![]() Gidiyorum doktora ![]() Gözlüklü, şirin bir amca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şaşırıyorum önce ![]() ![]() ''Öyle büyüteçle ne anlayacaksınız ki?'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Yok'' diyor, ''Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Nedir?'' diyorum doktora ![]() ''Eski sözler kaçmış kulağınıza'' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ''Nasıl yani?'' diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Kimin sözleri?'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Bakacağız'' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet çıkarıyor ![]() ![]() ![]() ''Yan durun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz irkiliyorum ![]() ''Eski sözler'' diyorum, ''Ha?'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cımbızın ucu kulağıma giriyor, canımı acıtmıyor nedense ![]() ![]() ![]() ![]() ''Bir erkek sesi bu'' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cımbızı çıkarıyor kulağımdan ![]() ''Yalan kaçmış kulağınıza!'' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalana bakıyorum ![]() Küçücük bir şey gibi gözüküyor ![]() ''Vay be! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi yalan peki?'' diyorum ![]() ''Durun, bekleyin'' diyor doktor ![]() ''Dikkatli olmamız lazım ![]() ![]() Önce şu deney tüpünün içine koyalım ![]() ![]() Yalanı tüpün içine koyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Seni seviyorum'' diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Yalanmış ha?'' diyorum ![]() Kulağım bile anlamış, kalbim hala anlamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|