Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
meğer

Meğer....

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meğer....

Güvenmek birine ihtiyaç duymak değil birine adanmışlıktır , en zor sahip olunan İnanırsın , sözlere sözcüklere , inanan sen ama kanıtlayan gözlerdir hiç kırpmadanGözler işler kalbinin derinliklerine o duyguyu

Öyle inanırsın ki , hayat boyunca yanında olacağını sanırsın o sözlerle Yıllardır aradığın huzur dolar içine , o bakışa , sana verdiği değere, belki bir gün en kötü gününde o olacaktır yanında, bir cenazede, bir karanlık günde, dipsiz bir kuyudan çeker gibi çıkarır seni yalnızlıktan Konuşmazsın bile, detaylar boştur , sadece o güven vardır İnanırsın aşkın sarhoşluğunla Manasız bir romantiklik de değildir üstelik , melonkoli de uğramaz yanına Çünkü sağlamdır , belirsizliklerin yok olduğu anda sarılır ve asla değişmez dersin O kötü gün gelse de gelmese de rahat uyursun, o yanındadır Karamsar olduğunda , gece yatağına yattığında sana duyulan güven ve onun dostluğunun varlığı , en kötümser düşünceler de bile başka diyarlara götüren , umutların tükendiği anda , yeniden gözlerimizi yaşartan "sevginin izdüşümü" değilmiydi güvenmek

Ta ki bir gün bunun aslında senin hayalin olduğunu anlayana kadar Güvenmenin anlamsızlığı ve kendine kızgınlığın , şaşkınlığınla başbaşa kalana kadar inandığın, kendini inandırdığın upuzun zamana şaşarsın

Bir damla göz yaşına , kendi benliğini ve ruhunu teslim ettiğin anlar Sonunu hiç düşünmeden fütursuzca onurunu verip tüm şartları kabullendiğin zamanlar Onla yaşama hayali kurduğun gelecekteki umut ve hayallerin , bir film şeridi gibi geçer aklından ama dahil olamazsın

Dönüş te yok artık Ne ben geri dönebilirim , ne zaman , ne de o güven Kanatlarım kanarken bile en yakın açık pencerenin yerini ezberliyorum Güvenmek , güvenmiş olmak zamanında , bugün bu bedeli ödetiyor insana

Sırtına yaslanır bazen güven ve ağlar terkedilmişliğineKorktuğun zamanlarda çağırdığın güveni hatırla , sarılıp gülümserdin ya o zamanlar ; ben her sarılmam da güvenip , gümüş bir tepside sunmuştum kalbimi

Hangi günahın bedelisin bilmiyorum amaettiğini bul

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com