Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By Lodos |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By Lodos* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By LodosAyy Lodos alemsin başlığa takıldım bende bakarsan bağ olur bakmazsan by Lodos hee |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By Lodoskeyfin yerinde bakıyorum |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By Lodosyok be Pharos neşelenmeye çalışıyorum |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By LodosBakarsan bağ bakmazsan By LodosAyy Emelcim sen çok yaşa emi agzımdan aldın lafı Lodos bu senin tasarımınmı resimlerin kenarcazında By Lodos niye yokHemen By Lodos yaz, senin konular ünlü oluyor, başka sitelerde ekleniyor Bu hatunlarda kendine bakmamışlar bıçaklar neşterler hatunları azcık kırpmış estetik mucizesi bunlar |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By LodosAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Okyanusun Kalbi Bakarsan bağ bakmazsan By LodosAyy Emelcim sen çok yaşa emi agzımdan aldın lafı Lodos bu senin tasarımınmı resimlerin kenarcazında By Lodos niye yokHemen By Lodos yaz, senin konular ünlü oluyor, başka sitelerde ekleniyor Bu hatunlarda kendine bakmamışlar bıçaklar neşterler hatunları azcık kırpmış estetik mucizesi bunlar başlığı değiştirelim bence de elimden kaymış ByLoDoS imzam var zaten resimlerin köşesinde |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By LodosSaattenmidir nedir şimdi ben bakrsan bağ bakmassan lodos yazısını resimlere uyguladımbakarsan1resim bağ2resimbakmassan3resim Lodos4resim 4resimler hep güzelleşmiş halde bayanlarahhh Lodos işini biliyorsun diye düşünürken en alttaki resmi gördüm ben ne düşünce saçmalığı yaşadım diye de kendime kızdım uykum geldii |
|