Müthiş |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müthişbu çok yeni bir iddia din otoriteleri, bilim dünyası birbirine girecek (el emeğim, göz nurum gerekçesi net olmadığı halde kapandı gitti ben de elimdeki bazı fotoları, videoları burada değerlendireyim bari) |
Müthiş |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müthişİddia işte, ispatlanmadığı sürece benim için geçersizdir |
Müthiş |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
MüthişAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik tanrının varlığı gibi mi? Hayır "Dünyayı tanrı yaratmadı" işte bu iddia Bu hiçbir zaman ispatlanamayacağına göre doğuştan beri inandığımız şeylere yine kendi inançlarımız doğrultusunda inanmaya devam edeceğiz |
Müthiş |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müthişkanıtlanmadığı sürece iddia olarak kalacak şeylere inanmayan, bilimsel yaklaşımlı kronik öğrenci bir anda "doğuştan beri inandığımız" diye bir cümle kuruyor seninle tanrıyı sabah, öğle, akşam ve öğleden sonra yani günün her anında tartışırım |
Müthiş |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
MüthişAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik kanıtlanmadığı sürece iddia olarak kalacak şeylere inanmayan, bilimsel yaklaşımlı kronik öğrenci bir anda "doğuştan beri inandığımız" diye bir cümle kuruyor seninle tanrıyı sabah, öğle, akşam ve öğleden sonra yani günün her anında tartışırım Tanrının varlığını mı tartışacağız Ben seninle tartışmak istemiyorum, ama bir ara konuşalım Din, tanrı, inanç hepsi hassas konular Bana göre bunlar bilimin dışıda olan şeyler Herkes bir şeye inanır ya da inanmaz bu kişiye göre değişir Oysa bilimde kesinlik vardır Neyse ben bu konuda tartışmak istemiyorum, nasılsa herkesin şnandığı şeyler farklılık gösterecektir |
Müthiş |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
MüthişValla ne öylesini, ne de böylesini bilmediğimden, benim için ikiside bir muamma |
Müthiş |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müthişarkadaşımında dedigi gibi herkesin inandıgı bir şey var ,ateistler bile bir şeye inanmak ona yaslanmak huzur bulmak istiyorlarken bir şeye inanmıyan birini bulmak oldukça zor bu konu oldukça hassas ve bir o kadarda karmaşık bir konu ,bir tartışmaya başlandımı sonu bucagı olmayan bir konu o yuzden hiç girmemeyi tercih ediyorum |
Müthiş |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
MüthişAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi rromedios bilinemez bu tanrı, çıkıp dünyayı ben yarattım diyene kadar da bilinemez heralde Kuranda demiş işte daha ne desin nasıl desin bir günde yüzünüze karşı der ozaman inanırsınız ama iş işten geçmiş olur o başka |
Müthiş |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
MüthişAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL** Kuranda demiş işte daha ne desin nasıl desin bir günde yüzünüze karşı der ozaman inanırsınız ama iş işten geçmiş olur o başka Bakış açısı farklılıklar yaratabilir Emel |
Müthiş |
08-04-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
MüthişHerkes farklı düşünebilir Ama biz millet olarak maalesef bu tip konuları olgunlukla tartışamayız Bir noktaya gelindiğinde kavga çıkar Fazla duygusalız belki Ya da kendimizi iyi ifade edemediğimizde karşımızdaki bu konuda başarılı ise kızıveriyoruz birden Üstelik kimse kimseyi yolundan döndürmek derdinde değildir ama sonuç hep aynıdır Tüm bu sebepler nedeniyle nokta |
|