Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Resimler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
müthiş

Müthiş

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

bu çok yeni bir iddia din otoriteleri, bilim dünyası birbirine girecek

(el emeğim, göz nurum gerekçesi net olmadığı halde kapandı gitti ben de elimdeki bazı fotoları, videoları burada değerlendireyim bari)

Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

İddia işte, ispatlanmadığı sürece benim için geçersizdir
Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

tanrının varlığı gibi mi?
Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi erlik

tanrının varlığı gibi mi?

Hayır "Dünyayı tanrı yaratmadı" işte bu iddia
Bu hiçbir zaman ispatlanamayacağına göre doğuştan beri inandığımız şeylere yine kendi inançlarımız doğrultusunda inanmaya devam edeceğiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

kanıtlanmadığı sürece iddia olarak kalacak şeylere inanmayan, bilimsel yaklaşımlı kronik öğrenci bir anda "doğuştan beri inandığımız" diye bir cümle kuruyor seninle tanrıyı sabah, öğle, akşam ve öğleden sonra yani günün her anında tartışırım
Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi erlik

kanıtlanmadığı sürece iddia olarak kalacak şeylere inanmayan, bilimsel yaklaşımlı kronik öğrenci bir anda "doğuştan beri inandığımız" diye bir cümle kuruyor seninle tanrıyı sabah, öğle, akşam ve öğleden sonra yani günün her anında tartışırım

Tanrının varlığını mı tartışacağız Ben seninle tartışmak istemiyorum, ama bir ara konuşalım
Din, tanrı, inanç hepsi hassas konular Bana göre bunlar bilimin dışıda olan şeyler Herkes bir şeye inanır ya da inanmaz bu kişiye göre değişir Oysa bilimde kesinlik vardır

Neyse ben bu konuda tartışmak istemiyorum, nasılsa herkesin şnandığı şeyler farklılık gösterecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

Valla ne öylesini, ne de böylesini bilmediğimden, benim için ikiside bir muamma
Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

arkadaşımında dedigi gibi herkesin inandıgı bir şey var ,ateistler bile bir şeye inanmak ona yaslanmak huzur bulmak istiyorlarken bir şeye inanmıyan birini bulmak oldukça zor

bu konu oldukça hassas ve bir o kadarda karmaşık bir konu ,bir tartışmaya başlandımı sonu bucagı olmayan bir konu

o yuzden hiç girmemeyi tercih ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi rromedios

bilinemez bu
tanrı, çıkıp dünyayı ben yarattım diyene kadar da bilinemez heralde

Kuranda demiş işte daha ne desin nasıl desin bir günde yüzünüze karşı der ozaman inanırsınız ama iş işten geçmiş olur o başka

Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL**

Kuranda demiş işte daha ne desin nasıl desin bir günde yüzünüze karşı der ozaman inanırsınız ama iş işten geçmiş olur o başka

Bakış açısı farklılıklar yaratabilir Emel

Alıntı Yaparak Cevapla

Müthiş

Eski 08-04-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş

Herkes farklı düşünebilir Ama biz millet olarak maalesef bu tip konuları olgunlukla tartışamayız Bir noktaya gelindiğinde kavga çıkar Fazla duygusalız belki Ya da kendimizi iyi ifade edemediğimizde karşımızdaki bu konuda başarılı ise kızıveriyoruz birden Üstelik kimse kimseyi yolundan döndürmek derdinde değildir ama sonuç hep aynıdır Tüm bu sebepler nedeniyle nokta
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com