Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ? |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Siz ne yaparsınız ? |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Ordaki sana mı benziyor ya Gece kalırım ancak Sabah otel denmez oraya zaten |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Ordaki sana mı benziyor ya Gece kalırım ancak Sabah otel denmez oraya zaten Bana mı benziyorrr ben sarışınmıyım Asıl gece otel denilmez iti var uğursuzu var |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Ama sabah herkes var Şahsen ben rahat hareket edemem Sen zaten ilgi çekmek istiyorsun, tam sana göre ora |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Bunun çatısı nerde yahuUykunun en tatlı yerinde bardaktan boşalırcasına yağmur yağdığını düşünürsek ertesi güne kesin zatürre |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Ama sabah herkes var Şahsen ben rahat hareket edemem Sen zaten ilgi çekmek istiyorsun, tam sana göre ora İlgi çekmek mi istiyorum ? |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Bunun çatısı nerde yahuUykunun en tatlı yerinde bardaktan boşalırcasına yağmur yağdığını düşünürsek ertesi güne kesin zatürre Okyanusum ya sen den çok iyi bir anne olur bütün herşeyin kötüsünü düşünerek işe başlıyorsun çocukların hiç hasta olmaz |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Şemsiye dikmek kaydıyla, sahil için güzel bir mekan olabilr |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi backschool Okyanusum ya sen den çok iyi bir anne olur bütün herşeyin kötüsünü düşünerek işe başlıyorsun çocukların hiç hasta olmaz Felaket tellalı, evhamlı anne karakteri |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Oyuncak kova d var orada canı sıkılan kumdan kale yapar artık bu ne yahuu |
08-04-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Yataklar çift kişilikÇatısı olmayan otelin çevresinde meraklı melahatlar pusu kurar |
08-04-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?bu otel Taş devrinde Tunç çeğına geçince kapanmış olmalıydı |
08-04-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Ben isterimYanında plaj var my? Ama gerçektende çok hoşuma gitti |
08-04-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Kalmam Hani belki yanımda bir bayan var Halka açık yerdemi töbe töbe |
08-04-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Wandetta Kalmam Hani belki yanımda bir bayan var Halka açık yerdemi töbe töbe ahahhahaa |
|