Guiza'nın Albümü Çıktı! |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Guiza'nın Albümü Çıktı!1Gol krallığı hayal 2Atamadım 3Olmuyor olmuyor 4Azizin paraları 5Sevgilim çıplak 6Bir ok attım Kadıköy'e 7Hani kanar ya işte öyle bir şey 8Aldanma çocuksu mahsun yüzüme 9Acıların çocuğuyum 10Ahh gülizar ah 11Baba beni alt yapıya gönder 12Benim Türkiye Kupa'm olmadı Anne |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Guiza'nın Albümü Çıktı!Dün geceden beri ne geyikler dönüyor Uyandığımdan beri hala okuyorum Guiza 'da süper Çok satar bu albüm Satışlarda ikinci olunca birinci oldum diye de sevinir |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Guiza'nın Albümü Çıktı!İyiki Aziz Guiza'yı toplam olarak 17 milyon Euro'ya transfer etmiş yoksa biz kiminle eğlenecektik Guiza hep fenerde kalsın hiç bir yere gitmesin |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Guiza'nın Albümü Çıktı!7 Şarkısı abartılı biraz Mizahın dışına çıkılmış sanki Ama diğerleri : D Harika /: |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Guiza'nın Albümü Çıktı!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth İyiki Aziz Guiza'yı toplam olarak 17 milyon Euro'ya transfer etmiş yoksa biz kiminle eğlenecektik Guiza hep fenerde kalsın hiç bir yere gitmesin Zaten o parayı verecek bir kulüp de yok yani |
|