![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....atık işaretli-kalp biçimli fincanlar ![]() hayvan suratlı fincan ![]() çay mı kahve mi? ![]() Dişli fincan ![]() bıyıklı fincan ![]() kahve fincanı ![]() sallama fincanı ![]() gitar fincanı ![]() stirring çay fincanı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....![]() ![]() Hepsi güzel ama benim favorim bu fincan Sinirlendin mi yanındakine zarar vermek için de kullanılabilir |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi TAN3R Güzelmiş bu ![]() Artık 24 saaat kahve içersin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi akashaa Hepsi güzel ama benim favorim bu fincan Sinirlendin mi yanındakine zarar vermek için de kullanılabilir Mesela kimi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Mesela kimi? Herkes olabilir valla Sadece ben kahvemi keyifle yudumlarken sinir katsayımı yükseltecek davranışta bulunması veya sözler kullanması yeterli |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi akashaa Herkes olabilir valla Sadece ben kahvemi keyifle yudumlarken sinir katsayımı yükseltecek davranışta bulunması veya sözler kullanması yeterli Eyvah, eyvah seninle kahve içenin vay haline desene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Eyvah, eyvah seninle kahve içenin vay haline desene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marmaris tayfası bilir beni Valla size de yavaş yavaş devil ruhumu göstermenin zamanı geldi sanırım (Bu yazdıklarımız yaklaşık 10 dakika sonra kafeye taşınabilir, benden söylemesi ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....![]() Ben bunu istiyorum Bu da akashaanın sanırım fragmanından belli |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi akashaa Marmaris tayfası bilir beni Valla size de yavaş yavaş devil ruhumu göstermenin zamanı geldi sanırım (Bu yazdıklarımız yaklaşık 10 dakika sonra kafeye taşınabilir, benden söylemesi ) Marmaris tayfası geldiğinde kesin |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb Ben bunu istiyorum Bu da akashaanın sanırım fragmanından belli El emeği göz nuru, sen mi ördün şekerim İyi de ben neresinden içicem bunun yahu |
![]() |
![]() |
![]() |
Fincanınızı Seçin.... |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanınızı Seçin....Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi akashaa El emeği göz nuru, sen mi ördün şekerim İyi de ben neresinden içicem bunun yahu Ay Paneb bir alemsin ya foruma ayrı bir renkkatıyorsun Akashaa doğru diyo, neresinden içecek sahi |
![]() |
![]() |
|