Örgü Saçlar Geri Döndü! |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Örgü Saçlar Geri Döndü!Örgü saçlar geri döndü! Bakalım ünlü yıldızlar saçlarında örgüyü nasıl kullanıyorlar? Bu sezonun en popüler saç modeli örgüler Ünlülerin de severek kullandıkları örgülü saçlar seneye damgasını vuracak İster bohem stilde, ister Yunan tanrıçaları gibi, ister topuz olarak tercih edin, örgülerden uzun süre vazgeçemeyeceğiz Örgü bu sezon en fazla topuzlarda kullanılıyor Bu modelde kadınlar hem çocuksu bir masumiyet, hem de kadınsı bir çekicilik kazanıyorlar Balık sırtı örgü ise en çok tercih edilenlerden |
Örgü Saçlar Geri Döndü! |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Örgü Saçlar Geri Döndü!Bilmeden bu yılın modasına uyum sağlamışım demek,ne güzel Son 20 gündür sürekli saçlarımı topuz örgü yaparak kullanıyorum Sıcaklarda baş türlü çekilmiyor, birde söylemesi ayıp yakışıyor bana (mütevazi olamayacağım bu konuda) İlkokula giderken her sabah babaannem saçlarımı örer ; ''saç aşağı,kız yukarı ''derdi Her söylediğinde kıkır kıkır gülerdim Bizim zamanımızda saç örgüsü yapmadan okula giriş kesinlikle yasaktı,uçlarınada örgülerin beyaz kurdela bağlardık Ne günlerdi,özledim Teşekkürler Canan |
|