Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aret, vartanyan

Sen Ve Ben | Aret Vartanyan

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Ve Ben | Aret Vartanyan

Eğer kalabalıktaysan ama yalnızsan, herkese çok yakınsan ama bir o kadar da uzak, gülümsüyorsan içinde derin, buruk bir boşluk varken Yapacak çok şeyin varsa fakat hepsini yapacak kadar vaktin olmadığını düşündüğünden her şeyi yarım bırakıyorsan Ben de senin gibiyim, belki de seninle duruyorum, yanında ya da yanında hissedeceğin bir yerde Şimdi sana beni anlatacağım ya da bendeki seni

Şimdi ben buradayım İki elinin arasında tuttuğun kitapta değil, kafandayım, orada yarattığında O her nasılsa ve ne yapıyorsa ben oradayım Bu bir tesadüf değil, anlayacaksın Benden alabileceklerini, sonrasında aldıklarını sadece sen bileceksin Bu bir başlangıç

Yüreğinin sesini duyuyorum, arayışını biliyorum Bedenimi, ruhumu sonuna kadar açtım Ruhum benim liderim Yaşamın hesap defterini kapatıp, izlemek yerine yaşamaya başladığın an neleri hissedeceğini hissetmek, benim varoluşumun ta kendisi

Gel hadi anlatacağım, sonra da gideceğim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com