Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, hikayesi, karşılıksız, kırık

Karşılıksız Ve Kırık Bir Aşk Hikayesi

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karşılıksız Ve Kırık Bir Aşk Hikayesi

Karşılıksız ve kırık bir aşk hikayesi

Gözlerimden değil kalbimdendi akan yaşlar Sana değil önce sesine hayrandı bu yürek sana beni çeken birşey vardı adını koyamıyordum Herneyse beni bilinmezliğe çaresizliğe sürüklüyordu Biliyordum içime doğan kalbimde büyüyen bu şey beni üzecekti, kıracaktı Ne bir umudu olacaktı ne bir hayali tek başına yasayacaktı bile bile ayaklarım beni sana götürüyor kulaklarım sesini arıyor gözlerim sana kilitleniyordu Karmakarısık bir yaşantım vardı zaten, belki evlenecektim ama içimde sen varken bu imkansızdı

Vazgeçtim seni seçti gözlerim yüreğim düsüncelerim karşılıksız olacağını bilsemde bende bir tutku bir alıskanlık böylece başlamış oldu Gözlerin bana bakıyor ama beni görmüyordu,söylediin türküler ikimizi anlatıyor ama sen ve ben diye bisey yoktu Zaman geçiyor içim daralıyor artık yoruluyordum ağır geliyordu seni sevmek Boşver desemde olmuyordu iş işten geçmiş ben sana iyiden iyiye bağlanmıştım gülüşün ben tekrar tekrar öldürüyordu

Bir başkası olabilirdi dediğim zamanlardı Sana o kadar benziyordu ki kendimi ondan alamıyordum sen sanıyordum ona bakıyordum sırf sana benziyor diye kendimi ikinci kez bilinmezliğe attım ve onu hayatıma aldım Yanlış yapıyordum bu içimdeki sevgiye çok açık bir ihanetti ama onula olmaktan mutluydum

Ben sen diye ona bakıyordum sen diye sarıyordum onu ama seni seviyordum ben onu değil Zamanla bakmaz oldun gülmez oldun yüzüme karsımda duruyordun ama beni görmüyordun onunla mutluydum ama istediğim bu değildi Zaman hızla ilerlerken ben sana benziyor diye ömrümün sekiz ayını bir psikopatın ellerine verdim ve son derece ciddi bir yanlış yaptımneyouu:

Annemi hatırlıyordum kara gözlerinde Koskaca bir yıl böyle gecti ama sen hala seni sevdiğimi bilmiyordun, kalbimin bos kalan yanı cok acıyordu Senden birsey beklemiyordum beni sarasın sevesin diye Sadece gözlerime baksın diyordum ama sen artık gözlerini de kacırıyordun benden Şimdi ise bitsin bu aşk yeter istemiyorum diyorum olmuyor Aşkıma karsılık beklemiyorum ama ne olur artık çek git içimden düşlerimden
Gülüşü güzelim dayanmıyor artık yürğim seni ben karşılıksız sevdim çıkarsız ve sonuç beklemeden Mutlu ol başka birşey istemem uzaktan uzağa bir gülsen yeter

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com