Bu Gönül Hep Seni Bekliyor |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Gönül Hep Seni BekliyorNeden kanadından KanLar geliyorgözlerindeki yaşlar kimin için kalbini kıran kimbu umutsuz sözleri kimlerden kalma sen melektin unuttun mu yoksamelekler her zaman güzeldir ve gönül aynaları hep sevdiklerine dönerbir melek ne kadar zor var olur bilir misin bir melek bir insan için bir dünya için ne kadar önemlidir düşündün mü Dünyayı bilemem ama sen benim meleğimsin bu gözlerdeki akan yaşların hesabını kim vericek banaseni üzenleri neden söylemiyorsun karşılıksız sevgilere kimler düşürdü seni bembeyaz elbiseni kim kirlettimeleklik simgeni başındaki hareyi kim çaldıkim senden kalbini istedide verdin acemice ve acemice kimlerin sözüne kandında vazgeçtin meleklikten o güzel güzelliğinden arta kalanları kimler harcadıkime bu küskünlüğün neden bu sevmek istememenbiraz sevgi verebilirimhemde karşılıksız senden birşey beklemedensadece benimle olman kaydıylazaten benimle değilmisin Yaralarını sarsam kızarmısın banagözlerindeki yaşları ellerimle silsem uykularına mutlu rüyalar versemya tatmadığın duyguları sana bir güvercinle ulaştırsam bembeyaz bir sayfa açsam sadece senin yazacağın kuşlardan borç olarak tüylerinden alıp kanatlarını tamir etsem bana ne dersin gönlüne derman olamam ama bir dayanak olabilirimayakta durman için her şeyi yaparım söyle bütün insanlığı sorguya çekiimsen iste yeterkiben sensiz yapamam meleğim ve seni ağlarken görürsem bu sonum olurhadi ağlama artıkbende ağlarım yoksa Bana hikayeni yeniden yazmama izin vergeçmişinle alakanı kesmemi iste benden hiç olmadı beni sevdekoru de bana aşkı anlat de anlatamam ama gözlerim belki bir şeyler söyleronlar çok şey gördüler çünki varlığına huzur veremem belki ama yaramazlıkta etmembana bir melek lazım dı bu sen oldunşimdi sen üzülürsen ben ne halde olurum Hadi kalk artıksil şu gözyaşlarını sen daha lazımsın banaseninle daha çok işim varkolaymı iki aşk acısında pes etmek yakışmaz bize rajona tersşimdi güzel gözlerin artık gülsün en güzel gülüşlerini dudaklarına bırak amasevgi her insan kuluna değmez sende seni seviceği bulbir melek ancak bir defa gelir meleğim sonsuz sevdalar ancak meleklere layıktırsende meleğini bul bulamazsan dön dolaş gel bana Bu gönül hep seni bekliyor |
|