X[ İmzalık Yazı Arşivi ]X |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
X[ İmzalık Yazı Arşivi ]XHer çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne; Yüzüne yüzüne indireceksin aldıgım her nefes nefesimle tutsak hala kalbin kalbimde atıyor Gelmicektin geldin ve hic gitmemis gibi sessizligime nasilda karıstın "Hic gitmemis"olmani dilerdim Yürekten Yine yeniden seni çizdim vücudumun her karesine! Gec oldu ama anladım Kimse giderken götürmüyor sevgileri yanında Yanılgılarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuğun masal saatine denk geldi aşk Anladım dedim ya Daha fazla yormayın " Aklımı kullanmayı " Beni takmayanı takmamayı " Verdiğim Değeri Haketmeyen İnsanları Silmeyi " Arkama dönüp bakmamayı İnsanları değiştiremeyeceğimi " İnsanların dolduruşuna gelmemeyi " Çamura taş atmamayı Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek birşey yapmamayı " Gözyaşlarımın değerini bilmeyi " ve onları değmeyecek şeyler için harcamamayı Bir çift tatlı söze kanmamayı " Ben izin vermeden" kimsenin beni üzemeyeceğini " Kendimin herşeyden " önemli olduğunu " ÖĞRENDİM " |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
X[ İmzalık Yazı Arşivi ]XKéηDi DüηyamDa yazDıqıм HayaLléRLé SüsLü Bir maSaLDı Bu HéR$éy Bi††i aмa KaLBiм uηuTмıyOr 'O'ηu! HaLa Küçük ßir Kız Çocuğuyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi? Né Kadar ßüyüméLiyim ? Uyusam ßitér Mi? ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi? Öqяéndim Ki яénk köяüymüş aşK Né hayaŁŁéяi béyazdüşŁéяi pémbé né umutŁaяı maviHuzuяu yéşiŁ aяzuŁaяı da Kıяmızı déğiŁmiş Ki ßéyazda ßaşŁayıp Siyahta ßitéяmiş aşK |
08-03-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
X[ İmzalık Yazı Arşivi ]XBir kız vardı GüzeLdi sanki ve senindi GözLerinde sakLı bir beLki ve senindi AnLadı bir gün bitermiş herşey ve bitti O çocuk varya o sendin sanki ve deLiydi Uyusaydı büyürdü beLki ve deLiydi Derdiki yarın bitermiş herşey ve bitti Ver ver ateşe ver bizİ Bir iz bırak burda İz bırakanLar unutuLmaz Bir ev vardı Küçüktü beLki ve bizimdi OdaLarda ışık yüzerdi ve bizimdi Bir gün hiç doğamadı güneş ve bitti Birgün hiç doğamadı güneş Ve bitti |
|