Mustafa Kemal'in Askerleri Yürüyor.. |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Kemal'in Askerleri Yürüyor..Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan için yapılan yürüyüşte katılımcılar 'Mustafa Kemal'in askerleri yürüyor' diye slogan attı Foto Galeri Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Nedim Şener ve Ahmet Şık ile CHP İzmir Milletvekili, Cumhuriyet gazetesi yazarı Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan için iki ayrı yürüyüş düzenlendi GÖZALTINA ALINMALARININ 1 YILI Ahmet ve Nedim'in Gazeteci Arkadaşları (ANGA) gazeteci Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın gözaltına alınmalarının birinci yılında Taksim'de bir araya geldi Taksim tramway durağında toplananlar Galatasaray Lisesi'nin önüne kadar yürüdü Katılımcılar, Cumartesi Anneleri'ne destek verdi Foto Galeri Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan yürüyüşünde ilginç slogan 1 YILDIR TECRİTTELER Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP milletvekili ve gazeteci Mustafa Balbay ile gazeteci Tuncay Özkan'ın "tecrit hücrelerine" konulmasının birinci yılı da Galatasaray'da düzenlenen kitlesel yürüyüşle protesto edildi Balbay ve Özkan Gönüllüleri tarafından, "Onları tecrit hücresinde ölüme mi terk edeceksiniz?" çağrısıyla düzenlenen yürüyüş Galatasaray Meydanı'ndan yürüyüş yapıldı Yürüyüşe kalabalık bir gazeteci topluluğunun yanı sıra kitle örgütleri ve siyasi partilerde destek verdi Eyleme Atatürkcü Düşünce Derneği, Halkevler'de destek verdi Yürüyenler arasında Yaşar Okuyan, Can Ataklı, Rutkay Aziz, Levent Kırca, Mine Kırıkkanat, Ali Sirmen, Ataol Behramoğlu, Bedri Baykam, Ercan Karakaş, Oğuz Kağan Salıcı, Bihlun Tamaylıgil verdi Eylemde en dikkat çekiçi slogan ise 'Mustafa Kemal'in askerleri yürüyor' diye atılan slogandı Kaynak |
Mustafa Kemal'in Askerleri Yürüyor.. |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Kemal'in Askerleri Yürüyor..Nedim şener,ve,ahmet şık,içerden çıktılar çok güzel darısı milletvekili olan ve Olmayan içeri girmeyi hak etmeyen,tüm arkadaşların başına, benim kabul Edemediğim, vatandaşın seçmiş olduğu kanunlarda dokunulmazlığı olan sayın Milletvekillerinin içerde tutulması, acaba kanunlarda dokunulmazlık maddesinde de Fıkra ve bend lerinde ama diye başlayan hükümlermi var vatandaş bunlara kendi Vekaletini veriyor iyiliği de kötülüğü de kendine |
|