![]() |
İlahi!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlahi!...İlahi! ![]() ![]() ![]() Yüzümü Seçemiyorum ![]() ![]() ![]() İlahi! ![]() ![]() ![]() Aynam kırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ışık son ışık kaldı göğümde ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüm (ü) kimin yüzüne sürsem artık ağlamıyor kimse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlahi! ![]() ![]() ![]() Aynam kırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Afrikada öldürülse bir yerli; canı bende çıkıyor, seni bildim bileli" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atılan her taş aynama çarpıyor artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir damla düştü göz bebeğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlahi! ![]() ![]() ![]() Aynam kırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() İlahi! ![]() ![]() ![]() "Habibim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi cehenneme atılacak kütük gibi hissediyorum ![]() ![]() Kadir gecesine erdiysek ![]() ![]() ![]() ![]() İlahi! ![]() ![]() ![]() Aynam kırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servet Hocaoğulları |
![]() |
![]() |
|